Lidmaatschap

VTK-lid worden voor het nieuwe jaar gebeurt vervolgens voor slechts 8 euro in de hal de eerste week van het academiejaar. Wie al een lidkaart heeft moet die meebrengen, we kunnen die simpelweg verlengen. Voor nieuwe leden printen we een gloednieuwe kaart, hiervoor heb je je eID nodig. Wie dit jaar zijn ledengeld betaalt zal een gloednieuwe VTK-Kalender aangeboden krijgen. Eens in het bezit van je persoonlijke VTK-lidkaart kan je genieten van diverse kortingen bij onze cursusdienst, bij allerhande VTK-activiteiten en zelfs bij Top Copy (vraag hier zeker naar!). Maar het belangrijkste is misschien nog wel die wekelijkse gratis consumptie op onze goliardes! Dus zorg er zeker voor dat je je lidkaart steeds bij de hand hebt.

Nieuwe leden kunnen hier hun account voor de website aanmaken.

Voordelen voor leden
Top Copy
Delta
Golden Scissors
Pizza Hut
Buzzy Snacks

Erelidmaatschap

Je bent afgestudeerd en wilt graag erelid worden?

Met meer dan 1800 leden vormt de Vlaamse Technische Kring Gent jaarlijks dé link tussen de studenten Burgerlijk Ingenieur en Burgerlijk Ingenieur-Architect aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent, waar ook u misschien uw studentenjaren heeft doorgebracht, al dan niet in een recent verleden. Als studentenkring houden wij ons eraan om ook onze ex-leden zeker niet in de kou te laten staan.

Engage, een afkorting van Engineering Alumni Gent, is een gemeenschappelijk initiatief van AIG en VTK Gent en is een uitbreiding van het oude VTK erelidmaatschap. Meer informatie vind je hier.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op vele van onze activiteiten. Voor verdere vragen of opmerkingen kan u steeds terecht bij AIG, Engage of onze secretaris.

Medewerker

Dat VTK er alles aan doet om de burgies en de archies een onvergetelijke studententijd te bezorgen, is reeds duidelijk vanaf de eerste dag dat je de Plateau binnenwandelt. Elk jaar staat er een nieuw team van om en bij de 30 zotten (lees: het praesidium) klaar om voor jou de meest zotte, onvergetelijke, hilarische, ... activiteiten te organiseren! De eerlijkheid gebiedt ons direct te melden dat je voor een volledig jaar op te vullen met activiteiten met 30 personen helemaal niet toekomt. Daarom zijn wij blij dat we steeds opnieuw kunnen rekenen op een hechte groep VTK- medewerkers! Wat medewerker van VTK zijn precies inhoudt, is afhankelijk van post tot post.

Maar medewerker zijn is niet alleen maar werken...

Medewerker betekent in eerste instantie werken, maar uiteraard willen we je voor al je werk bedanken! Zo zetten we tweemaal per jaar (1 keer per semester) onze medewerkers in de bloemetjes door een Medewerkersetentje te organiseren! Gratis lekker eten én fantastisch leuk gezelschap; wat kan een mens nog meer wensen?! Bovendien mag je als medewerker GRATIS naar de Openingsfuif en de Lentefuif van de VTK! Feestplezier gegarandeerd! Daarbovenop krijg je nog eens korting op je ticket van ons Galabal der Ingenieurs! Dus, niet twijfelen, gewoon doen! VTK kan je hulp gebruiken, wees daar maar zeker van! Het enige wat je moet doen om medewerker te worden, is mailen naar het desbetreffende postje met daarin de boodschap dat je medewerker wilt worden. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren op vice@vtk.ugent.be