Companies

Exellys

Exellys

http://www.exellys.com/

Exellys maakt deel uit van de Brainbridge Group. Sinds 1998 leveren onze consultants technische expertise voor strategische IT en engineering projecten bij klanten in België en Nederland. Met ruim 275 consultants en een omzet van 27 miljoen € in 2013, zijn we een solide en betrouwbare partner voor onze klanten en consultants.

Exellys is gespecialiseerd in het integreren van sterk IT talent bij grote en middelgrote ondernemingen. Wij slaan de brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven door het creëren van 'de ideale incubator' voor jonge IT-professionals.

Als IT Talent Integrator is Exellys jouw partner in het nemen van de best mogelijke carrièrestart. Zonder vermijdbare fouten te maken of veel tijd te verliezen. Daar hoort de juiste keuze binnen een veelzijdig aanbod aan projecten en klanten bij maar ook het verwerven van de juiste skills, kennis en competenties. Want een sterke carrièrestart maakt het verschil, nu en op lange termijn.

Elk jaar selecteren we voor klanten – stuk voor stuk topbedrijven – de sterkste en meest gedreven ‘young graduates’. Ons uniek 2-jarig Start Smart-programma voorziet onze consultants van een passend en uitdagend project en omkadert hen maximaal door training en coaching op maat. Een sterke start en steile leercurve gegarandeerd!

We zijn gespecialiseerd in de volgende domeinen:
• Business Services
• Software Development
• Application Integration
• Infrastructure

Data

Active in ICT Consulting Consultancy IT Technologie
Interested in
Career site http://www.exellys.com/work-for-us
Employees worldwide/Belgium 275/275
Revenue worldwide/Belgium 28 million/28 million

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2017-061: Exellys

Motstraat 32
2800 Mechelen