Student Jobs

Gezocht: ondernemende (job)student die wil meewerken aan impactvolle software development projecten

Here you find the details for the student job named "Gezocht: ondernemende (job)student die wil meewerken aan impactvolle software development projecten" in the company Irex Consulting.

Details
Name: Gezocht: ondernemende (job)student die wil meewerken aan impactvolle software development projecten
Company: Irex Consulting
Description:

We zijn een jong en straightforward business engineering bedrijf, gespecialiseerd in de energy & utilties sector (meer info op onze website: www.irex-consulting.com).

Om de complexe uitdagingen binnen de sector te tacklen, ontwikkelen we onder andere state of the art softwareproducten. Op dit ogenblik werken we aan volgende twee producten:

- Een portfolio management suite ter ondersteuning van trading & sourcing activiteiten van een nieuwe opstartende wholesale supplier.
- Een mobile app environment ter digitalisering van workforce management.

Gezien de felle groei van onze software tak, zijn we dringend op zoek naar een student computerwetenschappen of informatica met een ondernemende mindset, die door middel van zijn programmeertalent zijn stempel wil drukken op de transformaties die spelen in de energie en utilities sector.

Je werkt samen met een enthousiast en gedreven team van software ingenieurs waarvan je veel zal bijleren, maar waar ook jouw eigen inbreng en initiatief sterk wordt gewaardeerd. De tool wordt geschreven in de laatste nieuwe .NET technologie; we hanteren een agile projectaanpak.

Vind je het belangrijk om een impact te maken, heb je veel goesting om naast je studie als jobstudent, in een flexibele en innovatie werkomgeving, je skill-set verder te ontwikkelen én tegelijkertijd iets bij te verdienen, dan leren wij jou heel graag kennen. Je kan contact opnemen met Silke, via telefoon (0494 34 52 06) of mail (silke.loosen@irex-consulting.com).

Target profiles:
    Required special knowledge:

    Contact: Silke Loosen ()
    Email: silke.loosen@irex-consulting.com
    Tel: 0494345206