Student Jobs

Opleveringsbezoeken en – plannen

Here you find the details for the student job named "Opleveringsbezoeken en – plannen" in the company PTM Group.

Details
Name: Opleveringsbezoeken en – plannen
Company: PTM Group
Description:

Over ons :

PTM Group is een internationale holding en bestaat momenteel uit 6 juridische entiteiten die actief zijn als ingenieurs- en architectenbureau in de telecom en bouw; PTM Engineering (Engineering Consultancy), PTM Architecture (Architectural department), PTM Safety&Environmental (Environment and sustainable development), Nopek Constructies (Engineering and Steel production) in België; PTM Muhendislik in Turkije en Trikaaltech in India.

Wij zijn actief in de bouwsector, de telecomsector, groene energie, … We zijn een gezond, snel groeiend
multi-professioneel bedrijf, dat ook internationale activiteiten ontplooit. We zijn reeds gevestigd in Gent, Brussel, Lokeren, Ankara in Turkije, Chennai in India en actieve prospectie op de Amerikaanse en Canadese markt.

De job :

Voor een van de grote GSM operatoren heeft PTM Group de kans gekregen om zich te profileren als service provider in de telecommarkt. Ze gaan voor kwaliteit en optimalisatie van hun netwerk, waar een groot werkvolume aan vasthangt. Kwaliteit en doorlooptijden zijn de basispijlers van PTM Group, waarmee wij het verschil maken met onze concurrenten.

We zijn op zoek naar gemotiveerde ingenieursstudenten Bouwkunde die 2 à 3 vaste dagen per week willen werken. De hoofdtaken van deze vacature zijn het uitvoeren van werfbezoeken na oplevering en opmaak/controle van de opleveringsplannen in AutoCAD.
Je krijgt hierbij training en begeleiding door onze ervaren Site Ingenieurs, alsook het nodige materiaal en wagen worden voorzien door PTM.

Dit is een bijzondere kans voor studenten als voorbereiding op de arbeidsmarkt, en praktische ervaring op te doen!

Profiel :

In bezit van rijbewijs
Nauwkeurig en efficient werken

De vergoeding :

Een dag op de baan met een wagen van PTM Group : € 100,00
Een dag op de baan met eigen wagen : € 130,00

Geïnteresseerd ?

Gelieve je CV en contactgegevens te mailen naar miek.stadeus@ptm-group.eu. Geef ook meteen door welke dagen en periodes je beschikbaar bent om te werken.

Brochure: Download
Target profiles:
  Required special knowledge:

  In bezit van rijbewijs
  Nauwkeurig en efficient werken

  Contact: Miek Stadeus (HR Manager)
  Email: miek.stadeus@ptm-group.eu
  Tel: