Student Jobs

Software R & D Engineer

Here you find the details for the student job named "Software R & D Engineer" in the company Sigasi.

Name: Software R & D Engineer
Company: Sigasi
Description:

Samen met het team bouw je mee aan de “Sigasi Studio”, een ontwikkeltool voor het ontwerpen van digitale chips.

Je werkt daarbij vooral verder aan de technische uitdagingen zoals het bouwen van de ingebouwde real-time compiler; het genereren van grafische voorstellingen die zich in real-time aanpassen zodra de programmatekst aangepast wordt; integratie met compilers; snelheidsoptimalisatie;....

Je overlegt met de product-owner en je collega-ingenieurs hoe je de vragen van klanten kan omzetten in technische specificaties en hoe je die dan zal implementeren. Samen met hen kies je daarbij steeds voor de beste oplossing.

Je communiceert met de gebruikers van jouw software, helpt hen met technische vragen en je vertaalt hun suggesties naar feature voorstellen. Je werkt met de open-source projecten voor verbeteringen en bugs die “upstream” opgelost moeten worden.

Je werkt samen met het engineering team en je rapporteert aan de CTO.

Brochure: Download
Target profiles: