Jobfair

Thursday 1 March, 12:00 tot 18:00

Bij aanvang van het tweede semester zijn er al enkele onder jullie die hun perfecte toekomstige werkgever reeds helemaal voor ogen hebben. Zit jij niet bij deze enkele, kom dan zeker ideeën opdoen op onze VTK Jobfair op 1 maart in het ICC in Gent! Ben jij wel bij deze uitzonderingen, geen probleem, geef andere werkgevers ook nog de kans om je te verleiden op onze VTK Jobfair. Op deze dag krijgen jullie de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de bedrijven die jullie het meest interesseren.

Het begin van de fair is voorzien om 12h. Hierbij krijg je de kans om in de langs de verschillende standen te flaneren. Natuurlijk is er een broodjeslunch voorzien om de kleine honger te stillen. Terwijl de fair gewoon doorloopt, starten omstreeks 13h enkele bedrijfspresentaties in de presentatieruimtes. Tijdens deze presentaties zullen de bedrijven zich voorstellen en krijgen jullie de kans om onbeperkt vragen te stellen.

Die middag krijg je ook de kans om je reeds op te geven voor een sollicitatiegesprek tijdens onze Solli-2-daagse die gepland staat enkele weken na de jobfair.

Deze activiteit is natuurlijk toegankelijk voor iedereen die wenst in contact te komen met de aanwezige bedrijven. Bio-ingenieurs, handelsingenieurs, industrieel ingenieurs, ... zijn ook meer dan welkom.

Indeling bedrijfspresentaties:

13h00-13h45: Jan De Nul / Esko / Total / Monsanto / Coca Cola Enterprises
13h50-14h35: Allseas / Loqutus / ExxonMobil / ESA / Optiver
14h40-15h25: SBM Schiedam / Actemium / IFP School / BASF / Grontmij
15h30-16h15: Daikin / Deloitte / Yara / Denys
16h20-17h05: DEME / EVS / Dow Corning

Wie de jobgids wil bezichtigen kan hier terecht.

Aanwezige bedrijven:
Accenture