Advertorials

Charlotte Cluydts

[javascript protected email address]

Charlotte Cluydts - BASF 2

Published in 't Civielke #0

Dag VTK'ers!

Zoals beloofd het lang verwachte vervolg aan mijn verhaal. Ondertussen kunnen we al 2 maanden verder spoelen in de serie, maar dat maakt het niet minder nieuw. Nog volop in de startblokken, kom ik elke dag nog steeds voor nieuwe uitdagingen en problemen te staan. Mijn job bestaat op dit moment vooral uit opleidingen volgen en heel wat vergaderingen, afspraken en activiteiten in verschillende bedrijven bijwonen, die interessant zijn voor mijn ontwikkeling en scholing binnen BASF. Ik spreek over bedrijven, aangezien de BASF site opgedeeld is in verschillende groepen van fabrieken die elk hun eigen ‘bedrijf’ vormen. Het voordeel hieraan is dat je een hele variëteit aan kennis vergaart, de verschillende uithoeken van BASF leert kennen en al je opgedane competenties van de unief kan bundelen en toepassen in ‘real life’. Je voelt je voor het eerst met trots een echte ingenieur. Dat is dan ook het grote voordeel aan BASF: niet alleen zijn ze enorm begaan met de opleiding van hun mensen, ze zijn bovendien ook zodanig groot dat ze alle soorten opdrachten en jobs hebben waar je als ingenieur maar van kunt dromen! Met andere woorden, je blijft student, maar dan zonder examens. Daarenboven valt het werkleven heel wat beter mee dan verwacht! Ja, je kan je wekker niet zomaar afzetten ’s morgens als de goesting er niet is, maar als je ’s avonds thuis komt van het werk of vrijdag de deur van jouw bureau achter je dicht trekt, is die tijd volledig van jou. Je bent volledig vrij, je hebt geen projecten/examens/thesissen/verslagen en je hebt bovendien meer resources en tijd dan tijdens je studententijd om alle gekke activiteiten op je bucketlist te kunnen doen.

Mensen die al weten dat zij bij BASF willen werken: schrijf je zeker in voor de Meet&Greet van BASF op 24 november. Voor mensen die nog niet weten of ze bij BASF willen werken: schrijf je zeker in voor de Meet&Greet van BASF op 24 november want het is een aanrader mét eten en drinken. Ik zal dan na een aantal glaasjes je proberen te overtuigen waarom BASF een topwerkgever is. PS: kom dus best met de fiets.

Kan je echt niet wachten tot het vervolg of zit je met een andere prangende vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar charlotte.cluydts@basf.com.

BASF Antwerpen

More information