Advertorials

Charlotte Cluydts

[javascript protected email address]

Charlotte Cluydts - BASF 4

Published in 't Civielke #0

Dag VTK’ers!

Ondertussen werk ik al een half jaar op BASF, wat wil zeggen dat de agenda en bureaus voller geraken en de hoeveelheid aan informatie die je te verwerken krijgt nog groter. En toch, blijft het allemaal nog geweldig interessant en plezant. Naast toffe collega’s ben ik na een half jaar nog steeds overtuigd van de aangename werksfeer die BASF moeiteloos creëert. Nog steeds wordt er met de BASF’ers regelmatig eens eentje gedronken na de uren of als het eens wat zotter mag, eens een feestje gedaan.

Mijn werkagenda bestaat voor het moment vooral uit heel wat opleidingen volgen, in shift staan en een variëteit aan vergaderingen. De opleidingen leren je heel wat bij uit een brede waaier van onderwerpen, en je hebt dan ook de mogelijkheid om meerdere opleidingen te volgen in de onderwerpen die jou persoonlijk interesseren of misschien interessant kunnen zijn voor jouw job. Zoals gezegd, heb ik ook enkele keren meegedraaid in shift, wat een hele ervaring was! Naast het theoretische bureauwerk, bekom je praktisch inzicht en leer je het reilen en zeilen van de fabriek wat beter kennen. Al is het alleen maar voor de sfeer binnen een ploeg op te snuiven: ik kan het jullie alleen maar sterk aanraden! Tenslotte sprak ik over een waaier aan vergaderingen. Die vallen uiteraard in geen enkele job te vermijden. Afhankelijk van welke functie je hier bekleed op BASF, zal de inhoud daarvan natuurlijk wat verschillen. Voor mij als proces veiligheid ingenieur vormt dit een waaier aan projecten voor nieuwe installaties/uitbreidingen/wijzigingen of andere, veiligheidsstudies van bestaande installaties, domeinbesprekingen, opleidingen die zelf moeten gegeven worden, enz. Af en toe hoort daar natuurlijk ook een project bij van een iets internationaler karakter en dan mag ik, jawel, wel een wat landgrenzen oversteken. Gelijk de échte.

Kan je echt niet wachten tot het vervolg of zit je met een andere prangende vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar charlotte.cluydts@basf.com.

BASF Antwerpen

More information