Advertorials

Charlotte Cluydts

[javascript protected email address]

Charlotte Cluydts - BASF 5

Published in 't Civielke #0

Dag VTK’ers!

Het academiejaar zit er al weer bijna op. Dat wil zeggen dat ik men laatste advertorial schrijf voor jullie, mijn trouwe lezers. Wat vliegt de tijd toch snel! Ik kan je alleen maar de raad geven om van elk moment als student met volle teugen te genieten. Na vijf jaar genieten voel je je dan zeker helemaal klaar om het bedrijfsleven in te stappen.

Het enthousiasme dat ik voelde toen ik aan dit BASF-avontuur begon, blijft nog steeds even aanwezig na al deze maanden. Ik heb nog geen moment spijt gehad van de stap die ik hiermee gezet heb. Niet alleen is BASF nog steeds een bijzonder aangename werkgever, ik voel mezelf ook nog elke dag groeien en ontwikkelen als ingenieur. Niets werkt motiverender dan dat. Jouw takenpakket en verantwoordelijkheden krijgen steeds meer vorm, je leert steeds meer mensen, functies en projecten kennen, en omgekeerd, mensen beginnen jou ook steeds meer te kennen. Heel af en toe kan je dan eens een waardevolle inbreng leveren en elke dag ligt je functie je meer en meer. Nog steeds wisselen we professionele en wat minder professionele verhalen uit onder de jonge BASF-ingenieurs en we blijven een hechte vriendengroep. De kennis en ervaring die je van ervaren en zelfs minder ervaren collega’s kan opdoen, is zeker niet te onderschatten!

Ik hoop dan ook jullie binnenkort eens door het bedrijfsrestaurant zien te paraderen als nieuwe aanwinst of stagiair, of misschien eens te treffen in de vele, interessante en toffe activiteiten die BASF voor jullie, studenten, organiseert. Ik wens jullie allemaal heel veel succes toe in jullie verdere carrière als student of toekomstige werknemer en dat jullie het even fijn mogen hebben als ik hier op BASF.

Tot binnenkort!

Zit je met een prangende vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar charlotte.cluydts@basf.com.

BASF Antwerpen

More information