Companies

Catalay

Catalay

http://www.catalay.com/home

Catalay is een dynamisch ingenieursbedrijf gevestigd te Brussel. Dankzij onze centrale ligging hebben wij de mogelijkheid om verschillende projecten te ontwikkelen in voornamelijk Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Sporadisch hebben wij internationale projecten, voornamelijk in de Benelux en Duitsland. Sinds de oprichting in 2010 kent Catalay een constante en stabiele groei. Tijdens deze periode kunnen we rekenen op een stevige reputatie in de Belgische markt met tal van allianties en partnership met verschillende topbedrijven in de industriële sector, energie, bouw en infrastructuur.

Functies voor jonge, dynamische ingenieurs :
Voor de startende ingenieurs onder jullie hebben wij tal van boeiende functies in petto: gaande van een eerste ervaring in projectmanagement, studie gerelateerde of boeiende functies in de uitvoering. Dit zowel op elektrisch, mechanisch als bouwkundig vlak.
Wij streven ernaar om gedurende de loopbaan bij ons bedrijf u een waaier van professionele verantwoordelijkheden, skills en tools aan te leren zodat u zich ten volle kan ontplooien op onze interessante projecten.
Onze selectiecriteria zijn gebaseerd op verschillende pijlers waaronder: ambitie, soft skills, technische vaardigheden, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Carrière ontwikkeling :
Op basis van uw ervaring, persoonlijkheid en ambitie assisteren wij u van A tot Z om uw carrière doelstellingen te behalen. Door tal van opportuniteiten bij onze klanten kan u zich professioneel ontwikkelingen en zo ten volle evolueren in uw carrière.

Formation interne :
Voor zowel uw persoonlijke en professionele ontwikkeling begeleiden we u gedurende uw loopbaan met gevarieerde trainingen zowel op technisch, taalkundig, softwarematig als managementtrainingen. Wij trachten om zo goed mogelijk tegemoet te komen in uw professionele verwachtingen en ontwikkeling binnen een innovatief en dynamisch bedrijf.

Woordje aan de toekomstige ingenieurs :
Je bent jong, vol ambitie en gretig om je professioneel te ontwikkelen! Betreed de omgeving waarin samenhorigheid, flexibiliteit en transparantie het startpunt zijn van een professionele samenwerking op basis van solide waarden. Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf en daarom werken we samen met een team van eigen experts in een innovatieve en dynamische omgeving zoals deze van Catalay.
Alleen jij bent meester over je carrière, de keuze ligt bij jou.
Doe mee en bereik je doelen samen met Catalay!

Data

Active in Technologie Transport Olie & gas Metaal Energie Elektronica Bouw Automobiel Consulting Architectuur R & D
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Burgerlijk Ingenieur - Electronic Circuits and Systems Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering) Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Supply Chain Engineering & Operations Research Burgerlijk Ingenieur - Engineering Physics Burgerlijk Ingenieur - Architecture Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Chemical Engineering (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Electromechanics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Electronics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Industrial Design (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Landmeten (Industrieel Ingenieur)
Career site http://www.catalay.com/career
Employees worldwide/Belgium 80/80
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (5) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2018-316: Catalay

Terhulpsesteenweg 181
1170 Brussels

Contact

Mathieu Passini
Senior Business Manager

[javascript protected email address]