Companies

Advipro

Advipro

https://vtk.ugent.be/career

Advipro, The Complete GxPerience!
Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten in hoogtechnologische omgevingen in de life sciences industrie.
Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met het oog op product- en patiëntveiligheid. We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al onze activiteiten.
Onze expertise zetten we in voor onze klanten. Ze beschouwen Advipro dan ook als aangewezen partner. We genieten een klantentevredenheid van meer dan 80% en daar zijn we trots op. Kwaliteitsvol en deskundig handelen is een natuurlijke evidentie in ons vak.
We realiseren de meeste van onze projecten in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën en werken voornamelijk in de farmaceutische industrie. Een rode draad doorheen onze werking vormt dan ook veiligheid. Product- en patiëntveiligheid, maar ook de veiligheid en gezondheid van onze mensen, hun omgeving en het milieu vinden we belangrijk.
Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen we je graag door naar onze website: www.advipro.be.

Data

Active in Biomedische industry Biotechnology
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Chemical / sustainable materials / textile Engineering Burgerlijk Ingenieur - Biomedical Engineering Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Engineering Technology - Electromechanics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Chemical Engineering (Industrieel Ingenieur)
Career site https://jobs.advipro.com
Employees worldwide/Belgium 135/132
Revenue worldwide/Belgium ///
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationWechelsebaan 143
2275 Lille

Contact

Inge Neyens
Talent Acquisition Officer

[javascript protected email address]
+32 14 67 37 70