Companies

ARAGO Consulting

ARAGO Consulting

https://www.aragoconsulting.eu/

Wie zijn we?

ARAGO Consulting ondersteunt bedrijven in hun digitale transformatie, met een waaier aan diensten en innovatieve cloud software oplossingen om hun HR en operationele processen te optimaliseren en de kwaliteit van de employee experience te beïnvloeden.

ARAGO Consulting richt zich dus in het bijzonder tot Human Resources Departments, Purchasing Departments, Financial Departments en Information Systems Departments, met aanbiedingen die aangepast zijn aan de verschillende groottes van bedrijven.

Onze digitaliseringsoplossingen bestrijken de volledige levenscyclus van de werknemer in de onderneming, met inbegrip van het beheer van externe werknemers, het beheer van onkostendeclaraties en zakenreizen.

Wij implementeren add-ons om de adoptie van oplossingen door gebruikers te bevorderen, wij ontwikkelen strategische interfaces, bijvoorbeeld met salarissystemen.

ARAGO Consulting verkoopt, integreert, implementeert, ondersteunt en onderhoudt deze software-oplossingen en hun interfaces op wereldschaal.

Partner van de digitale HR-transformatie
ARAGO Consulting selecteert de meest innovatieve HR-cloudoplossingen om zijn klanten een moderne en consistente HRIS-oplossing en -dienstverlening te bieden, geïntegreerd met SAP SuccessFactors zelf of via de ontwikkeling van interfaces door onze integratieteams.

Wij begeleiden onze klanten tijdens de volledige duur van hun HRIS-project, vanaf het formuleren van de behoeften tot de implementatie en daarna, de ondersteuning na de go-live en de overdracht van vaardigheden aan de teams in de verschillende landen waar ze worden ingezet. ARAGO Consulting is een gecertificeerd SAP Gold Partner en tevens de eerste SAP SuccessFactors partner in Europa die zijn HR Cloud expertise door SAP heeft laten valideren.

Internationale aanwezigheid en dekking
ARAGO Consulting, met hoofdkantoor in Parijs, is sinds de oprichting in 2010 voortdurend gegroeid en heeft inmiddels internationale kantoren geopend om klanten te ondersteunen op het Europese vasteland (Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland), in Zuid-Amerika (Colombia) en in Franstalig Afrika (Marokko). Dankzij de overname van de Zwitserse groep Skillpartners beschikt ARAGO Consulting over een expertisecentrum in India.

ARAGO Consulting is partner van de wereldwijde alliantie ASA Global, om een lokale aanwezigheid in de 5 tijdzones aan te bieden aan haar grote multinationale klanten zoals Bureau Veritas, CMA CGM, Givaudan, Publicis Groupe, Rexel, XPO Logistics, … tijdens en na hun HRIS projecten, voor implementatie en post go-live ondersteuning.

Waarom kiezen bedrijven voor ARAGO Consulting?

ARAGO Consulting is een pionier van de HR Cloud en een belangrijke speler in de implementatie van digitale transformatie voor de operationele efficiëntie van HR-, inkoop- en financiële functies.

Onze SaaS-cultuur, onze ervaring met SuccessFactors- en Concur-projecten en onze fast-track aanpak helpen ons om implementaties te versnellen en aan budgetbeperkingen te voldoen. Wij ondersteunen onze klanten tijdens en na hun projecten, in alle regio’s van de wereld.

Het grootste SAP SuccessFactors expertisecentrum in Europa

Als eerste SuccessFactors partner hebben wij sinds 2010 meer dan 550 projecten in Europa geïmplementeerd. 80% van de succesvolle HRIS-projecten met SAP SuccessFactors in Frankrijk en Zwitserland zijn door ARAGO Consulting geïmplementeerd, in organisaties van uiteenlopende grootte, complexiteit, nationaliteit en werktalen, en geografische dekking. ARAGO Consulting wordt met name erkend als het adviesbureau met de meeste ervaring in de implementatie van de core HR Employee Central.

De 180 consultants, projectmanagers en ontwikkelaars van de ARAGO Consulting groep zijn gecertificeerd en hebben ervaring met SuccessFactors. Zij vormen de grootste technische en functionele expertise inzake SuccessFactors in Europa.

Wendbaarheid en deskundigheid

Onze teams ondersteunen u met de wendbaarheid en flexibiliteit die inherent zijn aan de SaaS-cultuur, maar ook met het reactievermogen en de flexibiliteit die kenmerkend zijn voor een bedrijf op mensenmaat.

De organisatie van ARAGO in expertisecentra stelt ons in staat gespecialiseerde expertise te ontwikkelen in elk van de SuccessFactors-modules en Cloud-oplossingen in onze portefeuille, de rijkdom en complexiteit van de producten in al hun functionele dekking te beheersen, de ontwikkelingen zo goed mogelijk te volgen en de voordelen ervan voor u te ontcijferen.

Data

Active in Technologie Consultancy IT Consulting
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology
Career site
Employees worldwide/Belgium 180/20
Revenue worldwide/Belgium N/A/N/A
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

ARAGO Consulting Belgium

Leonardo Davincilaan 19
1831 Diegem

Contact

Kurt De Koeyer
Managing Partner

[javascript protected email address]