Companies

Axxes

Axxes

https://axxes.com/

Axxes (Best Workplace®2019) is een ambitieuze IT-consultancy organisatie met het oog op de toekomst. We vormen een topteam van meer dan 180 sterk technische consultants, die actief zijn binnen software development, software testing, infrastructuur, projectmanagement en op dataprojecten.

De laatste jaren zijn we gekenmerkt door een sterke groei zowel in aantal consultants en expertise als in aantal klanten en omzet. De sleutel van onze groei ligt in het aanwerven van de juiste mensen waarbij we als bedrijf sterk geloven in het potentieel van afstudeerders. We merken wel dat er steeds een afstand bestaat tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig te kunnen werken binnen bedrijfsomgevingen.

Om te voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen bij onze klanten, organiseren we voor een groep geselecteerde afstudeerders tal van opleidingstrajecten. Vanuit een praktische insteek praktisch oogpunt bereiden we young graduates voor op het echte projectwerk, waarbij eigen medewerkers kapstokken aanreiken om een carrière als consultant succesvol te starten. Onze focus op kwaliteit, groei en 'feel good' verzekert daarbij het succes bij onze klanten en onze medewerkers!

De gevraagde kennis op het gewenste moment, de geknipte persoon op het gepaste project. IT is about People!

Data

Active in IT
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology Industrial Engineering - IT
Career site
Employees worldwide/Belgium 220/220
Revenue worldwide/Belgium 38 000 000/BE0462.721.177
Key partner False

Openings

Jobs (4) See all jobs
Internships (2) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Meet District (Ghelamco Arena)

Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent

Contact

Nicolas Van Driessche
IT Recruiter

[javascript protected email address]
+32 3 334 04 40
+32 472 80 17 59