Companies

Bombardier Transportation Belgium nv

Bombardier Transportation Belgium nv

http://www.bombardier.com/

Over Bombardier Transportation in België
De site van Brugge werd ongeveer 30 jaar geleden verworven door Bombardier Transportation en heeft steeds bijgedragen tot het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen voor klanten van over heel Europa: van de productie van hoge snelheidstreinen Eurostar and Thalys, “Shuttle” rijtuigen voor de Chunnel (Eurotunnel, UK/Fr), over rijtuigen voor Virgin Trains, Midland Mainline en Hull Trains (UK), tot de dubbeldeksrijtuigen “M6” voor de Belgische Spoorwegen (NMBS). Brugge is ook de bakermat voor de geautomatiseerde voertuigen voor de Londense Docklands (UK) en trams voor alle grote steden in Nederland en België, waaronder de bekroonde FLEXITY* Outlook tram voor Brussel. In Brugge biedt Bombardier bovendien omvangrijke diensten voor rollend materieel, wat de site tot één van de meest gediversifieerde van Bombardier Transportation in Europa maakt.

Over Bombardier Transportation
Bombardier Transportation, wereldleider in spoorwegtechnologie, biedt het ruimste aanbod aan in de spoorwegindustrie en levert innovatieve producten en diensten die de nieuwe standaard betekenen op vlak van duurzame mobiliteit. De BOMBARDIER ECO4 technologieën – gebouwd op de vier hoekstenen van energie, efficiëntie, economie en ecologie – besparen energie, beschermen het milieu en helpen om de globale treinperformantie te verbeteren voor zowel operatoren als passagiers. Bombardier Transportation heeft haar hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland, en heeft een zeer gevarieerd kantenbestand met producten en diensten in meer dan 60 landen. Wereldwijd zijn er meer dan 100.000 Bombardier voertuigen in dienst gesteld.

Over Bombardier
Bombardier is de enige producent ter wereld van zowel treinen als vliegtugen. Ver vooruit kijkend, levert Bombardier vandaag en werkt ze mee aan de evolutie van de wereldwijde mobiliteit door de wijdverbreide vraag naar meer efficiënte, duurzame en aangename transportoplossingen te beantwoorden. Onz voertuigen, diensten en vooral onze medewerkers, maken ons tot een wereldleider in de transportsector. Bombardier heeft haar hoofdzetel in Montréal, Canada. Onze aandelen worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange (BBD) en we noteren op de Dow Jones Sustainability World en North America Indexes. In het fiscaal jaar dat eindigde op 31 december 2012, boekten we een omzet van 16.8 miljard US Dollar. Nieuws en informatie zijn beschikbaar op bombardier.com of volg ons op Twitter @Bombardier.

Data

Active in Transport Metaal
Interested in
Career site http://careers.bombardier.com/home
Employees worldwide/Belgium 72000/750
Revenue worldwide/Belgium 17 miljard US Dollar/-
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationVaartdijkstraat 5
8200 Brugge