Companies

Bonar

Bonar

http://www.bonar.com/

Bonar is een toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige technische textielen (wovens, non-wovens, driedimensionale polymeermatten en composieten) en van specialistische constructievezels voor civiele, bouw-, transport-, constructie-, agro- en industriële toepassingen.
De productiefaciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Emmen en Arnhem (Nederland), Lokeren en Zele (België), Obernburg (Duitsland), Tiszaújváros (Hongarije), Ivanka Pri Nitre (Slowakije), Asheville (Verenigde Staten) en via joint ventures in Jiangsu (China) en Yanbu (Saoedi Arabië). Wereldwijd zijn regionale verkoopkantoren gevestigd. Voor de ontwikkeling van producten en applicaties heeft de onderneming drie Development & Application Centers: in Arnhem, Zele en Asheville.
Sinds enkele decennia heeft Bonar een solide en uitgebreide reputatie en ervaring opgebouwd, verkregen in de diverse industrieën, en is zo uitgegroeid tot een betrouwbare business-to-business partner. Bonar maakt onderdeel uit van Low & Bonar, genoteerd aan de London Stock Exchange. Low & Bonar biedt werk aan ruim 2000 medewerkers, waaronder 1200 medewerkers van Bonar.

Data

Active in Bouw Chemie R & D
Interested in
Career site
Employees worldwide/Belgium 2000/350
Revenue worldwide/Belgium 200 mio/75 mio
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationIndustriestraat 39
9240 Zele