Companies

Borealis Kallo NV

Borealis Kallo NV

http://www.borealisgroup.com/

Borealis is een toonaangevend producent van innovatieve plasticoplossingen. Borealis heeft klanten in 120 landen en telt wereldwijd 6.400 medewerkers. België, gelegen in het commerciële hart van Europa, is al ruim 30 jaar de thuishaven van een aantal productiecentra van Borealis.

Borealis heeft in België 4 productielocaties (Beringen, Kallo en Zwijndrecht) en een dienstencentrum in Mechelen. Kallo produceert polypropyleen en er is een dehydrogenatie- eenheid waarin propaan wordt omgezet in propyleen. In Beringen zijn er 2 polypropyleen fabrieken en een compoundingfabriek. In Zwijndrecht worden polyethyleen compounds van lage densiteitspolyethyleen geproduceerd en zijn er materiaalbeheer faciliteiten. Specialty Polymers Antwerp, een joint venture tussen Borealis en DuPont, produceert LDPE en is gelegen op dezelfde productielocatie. De belangrijkste toepassingsgebieden van de Borealis België productie-eenheden zijn folie, vezels, draad en kabel, spuitgieten en automobieltoepassingen.Rosier heeft een kunstmeststoffen productiesite in Sas van Gent.

Borealis' vier centrale bedrijfswaarden Verantwoordelijkheid, Respect, Uitmuntendheid en Nimblicity™ bepalen de manier waarop het bedrijf zaken doet. Voor Borealis is succes het resultaat van marktgerichtheid, operationele kwaliteit en innovatie en dit in een mensvriendelijke en veilige werkomgeving.

Data

Active in IT Chemie
Interested in
Career site http://www.borealisgroup.com/en/company/careers/job-search/
Employees worldwide/Belgium 6400/900
Revenue worldwide/Belgium 8,1 miljard/1900000
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2019-014: Borealis Kallo NV: 3200176099

Sint-Jansweg 2
9130 Beveren