Companies

Deloitte

Deloitte

http://www.deloitte.be/

Deloitte is met meer dan 5.000 medewerkers en 10 kantoren in België de grootste organisatie op het gebied van audit, accounting, juridisch en belastingadvies, consulting en financial advisory services. Onze dienstverlening richt zich zowel naar de grootste nationale en internationale ondernemingen als naar KMO’s, de publieke sector en non-profit organisaties.

Jobmogelijkheden voor graduates zijn er binnen accounting & controlling, audit, business support, consulting, corporate finance, legal, risk advisory tax & technology.

Carrièremogelijkheden
Bij Deloitte zijn we trots op feit dat we onze werknemers een omgeving aanbieden waar ze kunnen groeien. Wanneer je voor Deloitte kiest, betreed je een wereld van mogelijkheden. Je kiest niet enkel voor een job, je bouwt een carrière. Je krijgt de mogelijkheid om op uitdagende en internationale projecten te werken en dit voor verschillende klanten, van kleine middelgrote Belgische en internationale ondernemingen tot multinationals, non-profit en publieke sector organisaties. Je zult gecoacht worden om jouw expertise te ontwikkelen en stap voor stap leer je om verantwoordelijkheden te nemen naar klanten.

Opleidingsopportuniteiten
Flexibiliteit en groeimogelijkheden zijn één van de redenen waarom mensen het fijn vinden om bij Deloitte te werken. Onze opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s voorzien onze mensen van de noodzakelijke middelen om zich steeds aan te passen aan de continue verandering in dit beroep. Dit betekent dat, tijdens jouw gehele carrière, we jou steeds zullen ondersteunen en voorzien van de nodige opleiding om vooruitgang te boeken. Tevens bieden we jou ook de mogelijkheid om seminaries en avondonderwijs te volgen. Ons doel is jou te steunen en te helpen bij het verwezenlijken van jouw ambities. Bij Deloitte sta je er nooit alleen voor!

Data

Active in Technologie Consultancy IT Consulting Accountancy Audit
Interested in
Career site http://www.deloitte.com/be/mycareer/
Employees worldwide/Belgium 345000/5000
Revenue worldwide/Belgium $50.2 miljard/€635 miljoen
Key partner Yes

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Deloitte Belgium

Luchthaven Brussel Nationaal 1J
1930 Zaventem

Contact

Arnout Bouckaert
Sr. Marketing & Communications Officer

[javascript protected email address]
+32 2 749 56 80