Companies

DEME

DEME

http://www.deme-group.com/

De Belgische baggergroep en waterbouwspecialist DEME N.V. heeft wereldwijd een prominente plaats veroverd in een aantal hooggespecialiseerde en complexe waterbouwkundige disciplines. De onderneming heeft een sterk innovatief karakter en is al sinds haar oprichting een echte trendsetter en pionier in technische innovatie. De Groep kan bogen op bijna 140 jaar ervaring in enkele kerndomeinen: baggeren, landwinning en complexe waterbouwkundige werken op zee en op binnenwateren. De onderneming voerde intussen tal van grootschalige infrastructuurprojecten uit, met onder meer de aanleg van nieuwe havens, waterwegen, luchthavens, kunstmatige eilanden, woon- en recreatiegebieden, industriegebieden, wegen, bruggen en veel meer, op alle continenten.
Ter ondersteuning van de baggeractiviteiten van DEME en om klanten totaaloplossingen te kunnen bieden voor haven- en waterwegenontwikkeling en strategische landaanwinningsprojecten biedt de Groep een indrukwekkend dienstenpakket aan voor milieuontwikkeling, zeewinning, complexe waterbouwwerken zoals de funderingen voor en installatie van offshore windparken, zware offshore hijsopdrachten en algemene maritieme diensten. De Groep ontwikkelt daarnaast een heel arsenaal aan nieuwe activiteiten op het gebied van energie en mijnbouw.
Dankzij zijn multidisciplinaire kennis en ervaring, projectsynergieën en geïntegreerde bedrijfsstructuur is DEME uitgegroeid tot een global solutions provider.

DEME beschikt over een netwerk van bijkantoren en agentschappen op alle continenten. Vandaag is DEME actief in meer dan 90 verschillende landen en de Groep stelt wereldwijd 4.500 mensen tewerk.

De ondernemingen van DEME kunnen rekenen op een baggervloot van 90 hoofdvaartuigen, ondersteund door een breed gamma aan bijkomende uitrusting.

Met zijn vernieuwende aanpak, waarbij zorg voor het milieu en duurzame ontwikkeling centraal staan, ziet DEME zijn toekomst van wereldwijde ontwikkeling vol vertrouwen tegemoet. “Creating land for the future” is DEME’s bijdrage aan een betere leefwereld voor de volgende generaties.

Data

Active in Olie & gas Bouw
Interested in
Career site http://www.deme-group.com/jobs
Employees worldwide/Belgium 5100/1200
Revenue worldwide/Belgium 2.37 billion/2.37 billion
Key partner False

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2018-280: Dredging International NV

Haven 1025 Scheldedijk 30
2070 Zwijndrecht

Contact

Anneleen Van Lishout
Recruitment Manager

[javascript protected email address]
+32 3 250 54 45