Companies

Vero Duco

Vero Duco

http://www.duco.eu/

Wie is Duco?

Duco 'Ventilation & Sun Control' is gestart in 1991 en op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 101.000 m2 (verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij Duco dan ook centraal.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

Duco behaalde reeds verschillende internationale awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Wij zijn altijd op zoek naar technische profielen. Op dit moment hebben we verschillende openstaande vacatures zoals: R&D Project Manager, R&D product engineer, modelbased system engineer, werkvoorbereider en nog zoveel meer.

Data

Active in Metaal Elektronica Bouw R & D
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Computer Science Engineering Technology - Industrial Design (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Electronics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Electromechanics (Industrieel Ingenieur)
Career site http://www.duco.eu/jobs
Employees worldwide/Belgium 220/220
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (5) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2019-123: Vero Duco

Handelsstraat 19
8630 Veurne

Contact

Lien Barbier
HR Business Partner

[javascript protected email address]
+32 58 33 00 33