Companies

Vero Duco

Vero Duco

http://www.duco.eu/

Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering zijn dé garantie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. En dit bleek de juiste keuze te zijn, want natuurlijk staat synoniem voor gezond.

Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, buitenzonwering en nachtventilatie zorgt voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat. Duco, Home of Oxygen.

Wij zijn altijd op zoek naar technische profielen. Op dit moment hebben we verschillende openstaande vacatures zoals: Supervisors/Proces Engineers, R&D Projectleider warmtepompen, R&D Ontwerpingenieur Electronica, Procurement Engineer, Sales Engineers binnendienst/buitendienst en nog zoveel meer.

Data

Active in Metaal Elektronica Bouw R & D
Interested in Industrial Engineering - Electromechanics Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Industrial Engineering - Electronics Industrial Engineering - Industrial Design Computer Science Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering
Career site http://www.duco.eu/jobs
Employees worldwide/Belgium 200/200
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner False

Openings

Jobs (5) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Duco

Handelsstraat 19
8630 Veurne

Contact

Lien Barbier
HR Business Partner

[javascript protected email address]
+32 58 33 00 33