Companies

Ernst & Young

Ernst & Young

http://www.eyjobs.be

De toekomst is digitaal. De convergentie van sociale media, mobiel, cloud en Big Data verandert wereldwijd onze manier van zakendoen. Trends als het Internet of Things, Big Data, 3D-printing en drones bieden ongekende mogelijkheden om nieuwe markten te betreden, innovatieve producten en zakenmodellen
te ontwikkelen. Maar deze revolutie brengt ook uitdagingen mee. Om de meest innovatieve ondernemingen en projecten een duwtje in de rug te geven, hebben de Vlaamse Overheid en de Europese Commissie diverse steunmaatregelen uitgewerkt die de drempel tot innovatie helpen verlagen.
EY (voorheen gekend onder de naam Ernst & Young) is een internationaal dienstverlenend bedrijf dat wereldwijd aanwezig is in meer dan 140 landen. EY Subsidia is een snelgroeiende divisie van EY België met o.m. een tiental ingenieurs/IT’ers gespecialiseerd in het verwerven van steun voor R&D.

EY Subsidia zoekt dynamische en gemotiveerde IT Consultants om haar team van professionele subsidieadviseurs verder uit te bouwen.

Data

Active in Energie Consulting Accountancy Audit IT Bank & verzekeringen Consultancy
Interested in
Career site https://ey.taleo.net/careersection/gcam01/jobdetail.ftl?lang=en&job=GHE00010
Employees worldwide/Belgium 300000/2300
Revenue worldwide/Belgium ///
Key partner False

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (3) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2019-249: EY Core Business Services BV: PO: 42613272

De Kleetlaan 2
1831 Diegem