Companies

GreenPeak Technologies

GreenPeak Technologies

http://www.greenpeak.com/

GreenPeak Technologies is een snel groeiend en toonaangevend semiconductor bedrijf en ontwerpt innovatieve ultra-low power RF datacommunicatie controller chips die gebruikt worden in Smart Home toepassingen.
GreenPeak richt zich op de wereldmarkt en exporteert zijn producten naar de VS, Europa en Azië. Onze klanten zijn corporate cable operators, consumentenelektronicabedrijven en OEMs.
GreenPeak’s gepatenteerde technologie is gebaseerd op de IEEE 802.15.4/ZigBee industriestandaard voor draadloze netwerken. Afstandsbedieningen en sensoren uitgerust met GreenPeak’s ultra-low power RF-technologie zijn veel energiezuiniger dan traditionele exemplaren: één enkele coincell batterij is voldoende om de gehele levensduur mee te gaan. In combinatie met een veel groter zendbereik, zorgt dit ervoor dat ook toepassingen zoals verlichting, verwarming, beveiliging, thuiszorg, toegangscontrole en energiebeheer in de Smart Home beheerd kunnen worden. Al deze Smart Home toepassingen kunnen vervolgens vanaf een Smart Phone of tablet aangestuurd worden.

GreenPeak groeit sterk. Momenteel verkopen we 1 miljoen vchips per week en om onze succesvolle groei verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar gedreven ingenieurs om ons team in Zele te versterken.

Meer info op www.greenpeak.com en www.greenpeak.com/jobs/.

Data

Active in Technologie Telecom Energie Elektronica IT R & D
Interested in
Career site http://www.greenpeak.com/jobs
Employees worldwide/Belgium 85/25
Revenue worldwide/Belgium N/A/N/A
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationSpinnerijstraat 14
9240 Zele