Companies

Groep Van Roey - Algemene Bouw Maes

Groep Van Roey - Algemene Bouw Maes

http://www.groepvanroey.be/

Groep Van Roey biedt een geïntegreerd bouwconcept en heeft voor elke fase in het bouwproces, m.n. vanaf het ontwerp tot en met de exploitatie, een gespecialiseerde onderneming in huis.
Binnen Groep Van Roey zijn o.a. 3 algemene bouwbedrijven actief : Van Roey nv (Rijkevorsel), Vanhout en zonen (Turnhout) en Algemene Bouw Maes (Gent). Andere bedrijven in de groep zijn Van Roey Project (projectontwikkeling), Staalbeton (ijzercentrale, prefab en metaalschrijnwerkerij) en Groep Sportoase (ontwikkeling en exploitatie van sportcentra).
De 3 aannemingsbedrijven zijn actief in de algemene bouw, de industriebouw, de verzorgingssector en de milieubouw; hun werven vind je in het hele Vlaamse land. De 3 bedrijven verzorgen verschillende afwerkingsstadia en technieken : ruwbouw, afwerking, technieken, sleutel op de deur, renovatie/restauratie, duurzaam bouwen e.d.
"Continuïteit door kwaliteit" is de rode draad in de evolutie van Groep Van Roey, waarbij vertrouwen en langetermijnrelaties één van de succespeilers vormen. Dat geldt ook naar onze medewerkers toe. Daarom besteden wij ruim aandacht aan een stimulerende werkomgeving met plaats voor innovatie, creativiteit en persoonlijke ontplooiing.
Onze bedrijfsfilosofie is verankerd in het letterwoord KOERS : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking. Dit geeft aan hoe we intern met elkaar en extern met onze relaties omgaan.

Data

Active in Bouw
Interested in
Career site http://www.groepvanroey.be/
Employees worldwide/Belgium 750/750
Revenue worldwide/Belgium 140 mijoen/140 miljoen
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Groep Van Roey

Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel