Companies

Grontmij Belgium

Grontmij Belgium

http://www.grontmij.be/

Grontmij maakt sinds 1 oktober 2015 deel uit van Sweco. Sweco is Europa’s meest toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau, met een open sfeer waar mensen centraal staan. Mede door onze projectdiversiteit stap je in een opleidingstraject op jouw maat. Er is ruimte voor initatief en je eigen inbreng telt. En niet te vergeten: je krijgt verantwoordelijkheden en doorgroeikansen.

Als gerenommeerd kennisbedrijf op gebied van consulting engineering en milieutechnologie bieden we onze klanten, uit de privésector en bij de overheden, een ruime waaier van diensten. Bij ons werken professionals met gedrevenheid voor hun vakgebied. Naast vakspecialisten werken hier ook veel project- en procesmedewerkers met zin voor communicatie en commerciële flair.

Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwalitatieve industrie- en energieprojecten. Met 14.500 medewerkers in 15 landen bieden we onze klanten expertise op maat. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen. In België werken onze 800 medewerkers vanuit 9 kantoren.
Wij zoeken actief naar studenten, afgestudeerden en ervaren professionals met een passie voor techniek. Voel jij je aangesproken? Ontdek dan ons volledig vacatureaanbod op http://jobs.grontmij.be

Data

Active in Technologie Olie & gas Energie Consultancy Bouw Consulting Chemie Architectuur Audit R & D Overheid
Interested in
Career site http://www.grontmij.be/
Employees worldwide/Belgium 14500/800
Revenue worldwide/Belgium 1 billion/70 milj
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationArenbergstraat 13
1000 Brussels