Companies

Launch.career

Launch.career

https://launch.career/

LAUNCH is een recruiting app (digitaal platform) die studenten en jong afgestudeerden aan bedrijven koppelt (‘digitaal campus recruitment’). We richten ons op jonge talenten van alle Belgische en Luxemburgse universiteiten en de belangrijkste hogescholen (‘one app for all the campuses and alumni organisations’).

Bijzonder is dat de studenten (enkel) voorstellen op maat krijgen van bedrijven die specifiek in hun profiel geïnteresseerd zijn (ipv dat studenten zelf op zoek moeten gaan in het ondoorzichtige jobaanbod of verdrinken in niet gerichte aanbiedingen). LAUNCH is gericht op het bereiken van een grote diversiteit aan talenten die passen bij de cultuur/waarden van het bedrijf.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een matching algoritme dat de aangesloten bedrijven met één klik koppelt aan hun gewenste doelgroep obv specifieke profielkenmerken (studierichting, school, resultaten, talenkennis, team en leadership skills, sport,…) en interesses/ambities van de student. Een unieke troef van LAUNCH vormt deze beschikking over zelfgerapporteerde, gedetailleerde profielgegevens die nergens anders beschikbaar zijn.

LAUNCH zorgt voor employer branding en levert een pipeline van geschikt en divers talent (uit de gezochte doelgroep) voor de recruiting events, internships en starting jobs van de aangesloten bedrijven.

We zijn begin 2021 opgestart : Bain & Company, Procter & Gamble, KPMG, Allen & Overy , DEME Group, Addestino, Delaware Belux, Katoen Natie, KBC Bank & Verzekering, Ordina, Proximus, H. Essers, Proximus, United Experts nv, Mediahuis nv, FPC Risk, Atlas Copco, Boston Consulting Group, Accenture, Fluvius and McKinsey & Company zijn reeds ingestapt en actief op LAUNCH.

www.launch.career

Data

Active in
Interested in
Career site https://launch.career/
Employees worldwide/Belgium 2/2
Revenue worldwide/Belgium ///
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Launch.Career

Vloeyenbergdreef 7
2970 Schilde

Contact

Yentl Matheussen
Accountmanager & Campus Coordinator

[javascript protected email address]
+32 478 08 37 10