Companies

LivingComfortable.be

LivingComfortable.be

https://livingcomfortable.be/

LivingComfortable.be wil als studiebureau de voortrekker zijn in het vinden en formuleren van duurzame oplossingen voor het leef- en werkcomfort in de gebouwde omgeving. We adviseren, bestuderen en ontwerpen gebouwkarakteristieken en technische installaties. Dit doen we op maat van de klant en op een kritische, onafhankelijke, innoverende en creatieve manier. Door de overbevolking, verstedelijking, energietransitie, grondstoffenschaarste, klimaatverandering en technologische (r)evoluties worden we geconfronteerd met heel wat nieuwe uitdagingen.

Dit heeft ook een impact op de bouwwereld, waar de aandacht groeit voor duurzaamheid en de langetermijnimpact van projecten. Laat daarom de zoektocht naar een haalbaar evenwicht tussen leef- en werkcomfort en de Total Cost of Ownership (TCO) van een gebouw aan ons over.

Wij geven u onafhankelijk advies. Zo zijn we een betrouwbare partner die u objectieve, doordachte en duurzame keuzes laat maken.

Omdat duurzaamheid in ons DNA zit, is kiezen voor LivingComfortable.be bovendien ook respect tonen voor de maatschappij en de natuur waarin we leven. We matchen de eisen en dromen van de opdrachtgever met de nieuwste milieunormen. En we zorgen voor harmonie tussen technologie comfort en het esthetisch karakter.

Data

Active in Technologie Energie Overheid
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Engineering Technology - Electromechanics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
Career site https://livingcomfortable.be/jobs/
Employees worldwide/Belgium 4/4
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (2) See all jobs
Internships (1) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

LivingComfortable.be

Boerenmarkt 3
9120 Beveren-Waas

Contact

Kris Wauters
CEO

[javascript protected email address]