Companies

Pfizer Manufacturing Belgium

Pfizer Manufacturing Belgium

http://www.pfizer.be

Pfizer Puurs is een van de grootste productie- en verpakkingssites van het wereldwijde Pfizer-netwerk, gespecialiseerd in de aseptische productie en verpakking van geneesmiddelen en vaccins. De producten die in Puurs worden gemaakt, voeren we uit naar patiënten in meer dan 170 verschillende markten en 30% van onze totale productie is bestemd voor lage inkomenslanden. Momenteel heeft Pfizer Puurs een 20-tal nieuwe producten in de pijplijn (waarvan ongeveer de helft mRNA-producten) die – indien ze succesvol zijn – op termijn bij Pfizer Puurs hun commerciële productie kunnen hebben. Met een recordinvestering van 1,2 miljard tegen 2025 wordt de productie- en verpakkingscapaciteit van Pfizer Puurs dan ook gevoelig versterkt.

Om zo efficiënt en milieubewust mogelijk te produceren, focust Pfizer Puurs sterk op duurzaamheid. Zo maken we gebruik van twee windturbines, zonne-energie en een warmtekrachtkoppelingsinstallatie. Zo wordt een significant aandeel van de gebruikte energie duurzaam opgewekt.

De afgelopen 10 jaar is het aantal medewerkers van Pfizer Puurs verdrievoudigd, wat het totaal aantal medewerkers in 2023 op 4500 brengt. Het was geen verrassing dat Pfizer Puurs in 2022 runner-up was in de verkiezing door Randstad van “Meest Aantrekkelijke Werkgever van het Jaar”. Als je start bij Pfizer, maak je deel uit van een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid een essentiële eigenschap is van elke collega. De mening van een nieuwe collega is even belangrijk als die van de meest ervaren collega. Dingen doen die nog nooit eerder zijn gedaan, gebeurt alleen als je ervoor openstaat. Bij Pfizer Puurs geloven we rotsvast in de waarde van teamwerk waarbij gelijkwaardigheid centraal staat. ‘Uitmuntendheid’ nastreven is daarbij de sleutel. Kwaliteit en veiligheid zijn dan weer onze levenslijn en de ruggengraat. We gaan elke dag opnieuw voor vooruitgang. Groot en klein.

Data

Active in Biomedische industry Technologie Chemie
Interested in
Career site http://www.pfizercareers.com
Employees worldwide/Belgium 100000/6000
Revenue worldwide/Belgium 50.01 billion//
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationRijksweg 12
2870 Puurs-Sint-Amands

Contact

Naomi Van den Abbeele
Talent Acquisition Recruiter

[javascript protected email address]

+32 471 63 75 44