Companies

RF Technologies

RF Technologies

http://www.rft.be

Rf-Technologies is een prominente Europese fabrikant van gespecialiseerde brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking .

Rf-Technologies startte in 1985 en is nog steeds een familiebedrijf. Rf-t stelt 170 mensen tewerk in 2 sites in België (hoofdzetel in Oosterzele) en Slovakije. Elk jaar worden meer dan 400.000 producten gefabriceerd.

Met onze focus op een gespecialiseerd gamma kunnen we onze klanten geavanceerde oplossingen aanbieden om gebouwen en mensen van vuur te vrijwaren. Ons brede productgamma omvat brand- en ontrokingskleppen, brandwerende roosters, moffen en afdichtingsmateriaal.

De Rf-t oplossingen voldoen aan de strengste Europese normen (EN1366-series) en zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn, van bij de planning, over de inbouw tot het uiteindelijke onderhoud. Grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling bewijzen dat Rf-t continu haar productgamma uitbreidt en verbetert.

Rf-Technologies brengt haar producten op de markt via een breed netwerk van partners in meer dan vijftien Europese landen. Onze oplossingen worden verdeeld onder de merknaam Rf-Technologies, of als een private label oplossing in de markt gezet. Onze compartimenterings- en ontrokingsproducten garanderen de brandveiligheid van commerciële en overheidsgebouwen over heel Europa: kantoorgebouwen, ziekenhuizen, musea, overheidsgebouwen en shopping centra.

Data

Active in Bouw
Interested in
Career site
Employees worldwide/Belgium 170/80
Revenue worldwide/Belgium 30mio €/30mio €
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationLange Ambachtstraat 40
9860 Oosterzele