Companies

Technical HR Experts

Technical HR Experts

http://www.hrexperts.be

Als schoolverlater staat u voor een moeilijke keuze. Studeer je nog even door of ga je op zoek naar de perfecte job op de arbeidsmarkt? Maar wat is voor u nu de perfecte job? Sommige schoolverlaters zijn hier nog niet uit. Graag helpen wij jullie verder binnen deze zoektocht.

HR Experts heeft een mooi aanbod aan vacatures specifiek voor schoolverlaters. Ook staan wij vaak in contact met de bedrijven waarvoor wij de selectie moeten doen.

Contacteer ons. Wij voorzien jullie niet alleen van advies naar die volgende stap maar je ontvangt ook een boek vol sollicitatietips.

Voordelen op een rij:

Advies op maat
Sollicitatietips
Opvolging van de openstaande vacatures & de nodige feedback
Tips voor u op gesprek gaat bij desbetreffende firma. Waar kunt u zich aan verwachten?
Indien gewenst een persoonlijkheidstest
Wij zorgen ervoor dat uw CV meteen bij de juiste persoon terechtkomt

Let alvast op onderstaande tip:

Geeft niet iedereen dezelfde antwoorden op sommige ‘lastige’ vragen?

In een sollicitatiegesprek komen een aantal vaste topics naar voor waaraan je je zeker kan verwachten, bijvoorbeeld vragen omtrent studies, ervaring, motivatie en salarisverwachting. Ook hobby’s en je sterke en zwakke punten zijn elementen die dikwijls worden besproken en waarop je je kan voorbereiden. Zet je relevante ervaring, je motivatie en je sterke persoonlijkheidskenmerken duidelijk in de verf en pas je verhaal aan in functie van de job waarvoor je solliciteert.

Verder is het belangrijk om jezelf te zijn tijdens het gesprek. Hoewel je jezelf moet verkopen, mag je zeker niet liegen. Als je achteraf door de mand valt, is de schade meestal onherstelbaar en krijg je geen tweede kans meer binnen het bedrijf. Bereid jezelf goed voor, filter wat belangrijk is en beslis vooraf wat je zeker wil zeggen. Een sollicitatiegesprek duurt gemiddeld een uur. Binnen dat uur moet je zeker al jouw troeven hebben besproken. Wanneer je toch overvallen wordt met vragen waarop je niet dadelijk kan antwoorden, vraag dan naar verduidelijking zodat je zelf meer tijd kan winnen om je antwoord te formuleren.

Data

Active in Biomedische industry Technologie Transport Telecom Olie & gas Metaal Energie Elektronica Distributie Bouw Automobiel IT Consulting Chemie Architectuur R & D
Interested in
Career site
Employees worldwide/Belgium 0/2
Revenue worldwide/Belgium 1000000/1000000
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2019-262: Technical HR Experts

Sint-Pieterskaai 72
8000 Brugge