Companies

Victor Buyck Steel Construction nv

Victor Buyck Steel Construction nv

http://www.victorbuyck.be

VBSC is een vooraanstaand internationaal staalbouwbedrijf. Met ingenieuze oplossingen en een gedreven organisatie draagt VBSC bij tot het succes van haar opdrachtgevers bij de overheid en in de privé-sector. Onze mentaliteit is kwaliteits-, oplossings- en resultaatgericht. Daarnaast zijn de zorg voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers en het vrijwaren van het milieu van groot belang in de uitvoering van onze activiteiten.

Staalconstructies
Onze activiteiten draaien rond twee pijlers: civiele werken en gebouwen.

Bij civiele werken gaat het om bruggenbouw, waterbouwkundige projecten en occasioneel een artistiek project. Hier onderscheiden wij ons door onze modulaire systemen en concepten en onze logistieke kennis om grote staalelementen naar de bouwwerven te brengen zodat de montage sneller verloopt.

Voor gebouwen neemt hoogbouw de belangrijkste plaats in, naast zware industriële constructies en speciale gebouwen. In al onze projecten is de input van de staalbouwer essentieel om het gebouw op te trekken.

Wij maken met onze ruime ervaring hier het verschil op vlak van bouwsnelheid, tijdelijke stabiliteit, slim ontwerpen van verbindingen en complexe logistieke uitdagingen.

Belgisch bedrijf met internationale ambities
Met een productiecapactiteit van circa 20.000 ton is Victor Buyck Steel Construction uitgegroeid tot een internationale groep. Primair zijn we actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Groot-Brittannië.

Occasioneel doen we ook projecten in andere landen. Een voorbeeld is Zwitserland, waar we de hoofdzetel van JTI mee realiseerden. Voor een ander project leverden we 14 bruggen in Ghana.

We zijn trots op onze Belgische verankering, maar we geloven tegelijk dat de strategische positie van België in het hart van Europa ons de kans biedt om een internationale speler te zijn en te blijven in de staalbouwsector.

Uniek kenniscentrum
Dankzij haar jarenlange ervaring in grote, complexe projecten beschikt VBSC over een unieke kennis. En die delen we graag met onze klanten.

We zoeken steeds naar oplossingen die zowel technisch als economisch haalbaar zijn. Daarnaast zijn we heel sterk op export gericht. Ruim 80% van onze productie is bestemd voor het buitenland.

De flexibiliteit en de talenkennis van onze mensen zorgt ervoor dat Victor Buyck ook succesvolle projecten opzet in landen met andere gewoontes en culturen.

Verder bieden we onze mensen voortdurend kansen om zich bij te scholen. Regelmatig versterken ook nieuwe jonge ingenieurs de rangen. Zij worden vooral aangetrokken door de waaier aan uitdagende projecten waaraan ze kunnen meewerken.

Data

Active in Bouw Construction
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
Career site
Employees worldwide/Belgium 270/270
Revenue worldwide/Belgium 62.914.548/62.914.548
Key partner No

Openings

Jobs (3) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2020-231: VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION

Pokmoere 4
9900 Eeklo

Contact

Rik De Lannoy
Freelance HR Partner

[javascript protected email address]
+32 484 61 20 19