Companies

VK Architects & Engineers

VK Architects & Engineers

http://www.vkgroup.be/

VK Architects & Engineers is een multidisciplinaire architectuur- en engineeringgroep, actief in Healthcare Design en Building Engineering, met vestigingen in Brussel, Charleroi, Merelbeke, Roeselare, Ho Chi Minh (Vietnam) en Hanoi (Vietnam).
Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op VK voor engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimte. In dit opzicht is duurzaam bouwen een topprioriteit voor ons. Onze afdelingen speciale technieken, stabiliteit, infrastructuur, architectuur, acoustical, façade en fire safety zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën en zetten volledig in op BIM.
Samen met de bouwheren en architecten werken onze ingenieurs aan duurzame oplossingen. Enkele van onze huidige belangrijke projecten: de Möbius torens in Brussel, de nieuwe ziekenhuizen in Antwerpen (ZNA) en Charleroi (GHdC), talrijke retail projecten (uitbreiding van het commercieel complex l’Esplanade in Louvain-La-Neuve, uitbreiding van het Woluwe Shopping Center, projecten in Waterloo, …), het nieuwe
VRT-gebouw in Schaarbeek en de renovatie van het oude Rijksadministratief Centrum in het centrum van Brussel; alsook talrijke residentiële projecten. VK heeft eveneens talrijke symbolische referenties: Gerechtsgebouw Antwerpen, Politietoren in Charleroi, nieuwe NATOhoofdkwartier in Brussel, UP-site toren (de hoogste residentiële toren in België), … .

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN ?

Bij VK hechten we veel belang aan je ontwikkeling. Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen. Carrièrepaden kunnen uitgestippeld worden in alle geledingen van het bedrijf.
Als kennisbedrijf voorziet VK een centrale rol voor Advanced Engineering. Advanced Engineering verzamelt onze topexperten, en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteiten van onze dienstverlening. Daar worden niet alleen onze klanten en projecten, maar via interne kennisdeling ook onze medewerkers beter van. Zo kan ook jij bijdragen tot een continu innovatiever en kwaliteitsvoller VK.
Bij VK word je meteen een volwaardig lid van het team en werk je onmiddellijk mee aan projecten. De passie en gedrevenheid van onze medewerkers werkt aanstekelijk. De uitwisseling van innovatieve ideeën, de aandacht voor de carbon footprint van onze projecten, onze specialistische disciplines en multidisciplinaire aanpak tillen medewerkers en projecten naar een hoger niveau.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN ?

VK Architects & Engineers biedt je, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie, met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers.
Je werkt mee – als lid van een gepassioneerd team - aan tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

GEINTERESSEERD IN EEN JOB BIJ VK ?

Bouw jij mee aan de toekomst van VK en realiseer je zo je eigen ambities? Klik dan op onderstaande link voor een overzicht van onze vacatures:
https://www.vkgroup.be/nl/career-at-vk en neem een kijkje op ons YouTube kanaal voor een aantal van onze projecten: https://www.youtube.com/user/vkarchandeng.
Bel Mevr. Martine Decock op 0474 99 63 15 of mail naar HR@vkgroup.be.
We ontvangen ook graag spontaan je cv.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Ready to design?

Data

Active in Technologie Energie Consultancy Bouw Architectuur
Interested in
Career site https://www.vkgroup.be/nl/career-at-vk
Employees worldwide/Belgium 375/280
Revenue worldwide/Belgium 20020/20020
Key partner No

Openings

Jobs (10) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationBrugsesteenweg 210
8800 Roeselare

Contact

Martine Decock
HR manager

[javascript protected email address]
+32 474 99 63 15
+32 474 99 63 15