Companies

Litran

Litran

https://www.vshanab.be/

Visser & Smit Hanab is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling. Ons hoofdkantoor in België ligt in Gent en we hebben ook uitvalsbasissen in Sint-Gillis-Waas, Boom, Wevelgem en Drogenbos.

We spelen in op innovatieve technologieën en we hebben oog voor evolutie en ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling. We hebben de ambitie om onze medewerkers steeds op de eerste plaats te zetten. We zijn een bedrijf waar verbinden centraal staat.

Ons werkgebied strekt zich uit over België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Noorwegen en Groot-Brittanië. Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstanties, nutsbedrijven, industriële ondernemingen en telecombedrijven.

Zin in een babbel? Kom gerust langs!

Data

Active in Bouw
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering) Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Engineering Technology - Electromechanics (Industrieel Ingenieur) Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
Career site https://www.vshanab.be/nl/vacatures
Employees worldwide/Belgium 430/430
Revenue worldwide/Belgium 44660593/44660593
Key partner No

Openings

Jobs (3) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Visser & Smit Hanab

Haven 8260 B, Langerbruggekaai 3 3
B-9000 Gent