Companies

Agentschap wegen en verkeer

Agentschap wegen en verkeer

http://www.wegenenverkeer.be

Onze wegen verbinden alles met iedereen. Waar je ook rijdt, wandelt of fietst, wie je ook bent, de weg brengt ons samen. Dat lukt alleen als die verbindingen veilig, vlot en duurzaam zijn voor alle weggebruikers in Vlaanderen, nu en morgen. Daar zetten we als Agentschap volop op in. We beheren de 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden in Vlaanderen met hart en ziel.

Het gaat om meer dan enkel wegen. Denk aan tunnels, bruggen, ecoducten, verkeerslichten, snelwegverlichting, wegmarkeringen … Maar ook aan ons Verkeerscentrum, dat zich focust op de verkeersstromen op de snelwegen. Met 1300 collega’s verdeeld over 10 afdelingen en 23 districten, verspreid over alle Vlaamse provincies hebben we veel expertise en terreinkennis in huis.

De weg beheren we niet enkel fysiek maar ook digitaal. We werken aan digitale bouwmodellen van onze infrastructuur (BIM) en met bijvoorbeeld ‘mobilidata’ werken we volop aan een toekomst waar zelfrijdende auto’s, slimme verkeerslichten en verkeerssturende toepassingen het nieuwe normaal zijn.

Data

Active in
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Electronic Circuits and Systems Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering) Burgerlijk Ingenieur - Electromechanical Engineering Burgerlijk Ingenieur - Architecture
Career site https://wegenenverkeer.be/jobs
Employees worldwide/Belgium 1400/1400
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Agentschap wegen en verkeer

Koning Albert II-laan 20
1000 Brussel

Contact

Koen Naulaerts
HR-Partner

[javascript protected email address]

+32 472 59 82 71