Companies

Wonderland

Wonderland

http://www.vistitwonderland.org

De wereld is veranderd! En die verandering gaat razendsnel! Sectoren verschijnen, vacatures verdwijnen. Organisaties die niet continue veranderen, tekenen doemscenario’s uit. Organisaties die wel veranderen, plukken de vruchten.
Wonderland wil organisaties helpen om zich aan te passen naar de nieuwe digitale realiteit. Wij willen organisaties inspireren over nieuwe kansen, nieuwe inzichten en vaardigheden leren, maar ook actief helpen om de volledige organisatie te klaar te krijgen voor de digitale revolutie.
• Inspireren: De snelheid van verandering is niet bij te houden. Organisaties die continu nieuwe trends & opportuniteiten spotten hebben een uitgesproken concurrentieel voordeel. Hoe gebruik je de toekomst als basis voor strategische besluitvorming en innovatie. Welke trends en ontwikkelingen komen er op uw branche af en wat betekenen deze voor uw organisatie? Hoe kunt u deze veranderingen onderdeel laten uitmaken van de strategie van uw organisatie?
• Opleiden: De nieuwe wereld eist andere vaardigheden en inzichten. Die organisatie die het best begrijpen welke talenten ze moeten verwerven en weten hoe ze op zoek naar de juiste inzichten hebben een uitgesproken concurrentieel voordeel.
• Begeleiden: Wat zijn de echte problemen van een organisatie binnen de digitale context. Hoe zorg je ervoor dat je strategisch plan vertaald en uitgevoerd worden binnen alle lagen van de organisaties

Data

Active in Technologie Consultancy IT
Interested in
Career site
Employees worldwide/Belgium 5/5
Revenue worldwide/Belgium 200000/200000
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationFerdinand Lousbergskaai 106
9000 Gent