Internships

Het in kaart brengen van het kredietproces met mogelijke optimalisatie door fintechs

Here you find the details for the internship named "Het in kaart brengen van het kredietproces met mogelijke optimalisatie door fintechs" in the company Ordina.

Details
Name: Het in kaart brengen van het kredietproces met mogelijke optimalisatie door fintechs
Company: Ordina
Description:

Binnen de bancaire wereld bestaat er niet zoiets als een standaard kredietenproces. Dit wijkt af van bank tot bank. Bovendien is dit proces ook zwaar onderhevig aan veranderingen ten gevolge van de digitale acceleratie. Er zijn tal van fintech spelers die proberen in te spelen op een deelaspect van dit kredietenproces om op deze manier dit kredietenproces maximaal te automatiseren.

Binnen onze unit Finance & Business consulting hebben we reeds uitgebreide kredietenexpertise. Bedoeling is om de kredietprocessen in kaart te brengen met de verschillende afwijkingen van de respectievelijke bancaire klanten. De bedoeling is om aldus de verschillende afwijkingen tegen elkaar af te wegen om te komen tot een ideaal kredietproces.
Anderzijds is het ook de bedoeling om op basis van een marktonderzoek te kijken welke fintechspelers er de dag van vandaag reeds bestaan die een stukje van dit kredietproces proberen maximaal te automatiseren.
Dit geeft ons dan de mogelijkheid om deze fintechspelers verder te bekijken naar mogelijke toekomstige partnerships.

Hiervoor hebben we jou net nodig ! Ga op zoek naar het ideale kredietproces – identificeer de afwijkingen tussen de verschillende kredietspelers en identificeer de fintechspelers die dit proces maximaal kunnen automatiseren.

Grijp je kans om samen met onze experts en creëer iets dat effectief gebruikt zal worden.

Doel:
Creëer dit ideale kredietproces – identificeer de verschillen – identificeer de kredietfintechspelers wereldwijd die mogelijks naar de toekomst het verschil kunnen maken in deze materie.

Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering
  • Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology
  • Computer Science
  • Mathematics and physics
In industries:
  • Consultancy
Required special knowledge:

Wie zoeken we?

• Kandidaten moeten een passie hebben voor business processen.
• Kandidaten moeten reeds ervaring hebben met UML & BPMN
• Basiskennis kredieten is een plus.
• De stage opdracht zal uitgevoerd worden in onze kantoren te Mechelen. Kandidaten dienen hun verplaatsing zelf te organiseren.
• Kandidaten zijn in staat om zelfstandig te werken zonder dagelijkse begeleiding.

Duration: 12 weken
Paid: No
Net wage: -
Foreign: No
Contact: Anke Nivelle (HR)
Email: anke.nivelle@ordina.be
Tel: