Internships

Applicatieontwikkeling en data management : bouw een centrale database

Here you find the details for the internship named "Applicatieontwikkeling en data management : bouw een centrale database" in the company Userfull.

Details
Name: Applicatieontwikkeling en data management : bouw een centrale database
Company: Userfull
Description:

WAAROM DIT PROJECT ?
Alle data in een bedrijf is meestal verspreid over verschillende applicaties. Zo verlies je al snel het overzicht en wordt het moeilijk om goede analyses te maken. Onze klanten vragen daarom regelmatig naar een centrale database dat de data van al hun applicaties kan samenbrengen en rapporteringen kan ophalen volgens specifieke rechten van de werknemers.

WELKE ACTIVITEITEN ZAL JE KUNNEN UITVOEREN ?
Voor dit stageproject zet je een centrale database op – met behulp van onze experten in databases die met jou het denkwerk zullen opnemen – en verbind je de verschillende applicaties van Userfull die relevante data bevatten, met deze database.

Als je hiermee nog niet genoeg hebt, breiden we je opdracht verder uit :
- Met het bouwen van rapportering op de data in de database aan de hand van PowerBI.
- Met het opzetten van synchronisaties tussen verschillende systemen zodat de informatie mooi doorloopt van het ene naar het andere systeem. Zo kan je een sync opzetten van de contacten in het project management systeem naar de GSM van de medewerker, op basis van de projecten en diens contactpersonen waar die het laatst op gewerkt heeft.

WAT IS JOUW RESULTAAT ?
Je database kan gebruikt worden bij Userfull en geïmplementeerd worden bij verschillende klanten. Dit is een unieke kans om echt een verschil te maken in de werking van meerdere organisaties.

Target profiles:
  In industries:
  • IT
  Required special knowledge:

  Duration: Te bepalen
  Paid: Nee
  Net wage: -
  Foreign: Nee
  Contact: Astrid Vervliet (Office Manager)
  Email: hr@userfull.be
  Tel: