Internships

Applicatieontwikkeling : Focus booth uitbreiden en automatiseren

Here you find the details for the internship named "Applicatieontwikkeling : Focus booth uitbreiden en automatiseren" in the company Userfull.

Details
Name: Applicatieontwikkeling : Focus booth uitbreiden en automatiseren
Company: Userfull
Description:

WAAROM DIT PROJECT ?
Userfull heeft haar eigen focus booth : een speciaal gedesignde box, ontworpen met kwaliteitsvolle materialen, om focus te maximaliseren. In de booth staan een verstelbaar bureau, een extra scherm om op te werken maar ook… 3 77-inch schermen waarop interactieve afbeeldingen ervoor zorgen dat je je in de bergen, een Marokkaans theehuisje of op het strand waant. In de focus booth word je daarnaast ook vergezeld door muziek – afgestemd op de omgeving die je geselecteerd hebt : fluitende vogeltjes in de bergen en Marokkaanse muziek en geroezemoes in het theehuisje. Licht en airco houdt het een aangename werkplek die de focus bevordert.

WELKE ACTIVITEITEN ZAL JE KUNNEN UITVOEREN ?
We willen de focus booth graag verbeteren en daarom omvat je stageproject dat je het volgende mogelijk maakt :
- Op een tablet wordt aangeduid welke persoon de focus booth betreedt. Deze tablet heeft de verschillende gebruikersprofielen opgeslagen waardoor wanneer een specifieke Userfuller aangeeft dat hij aan het werk gaat in de focus booth, de focus booth zich automatisch aanpast aan zijn voorkeuren : de bureau-hoogte wordt ingesteld en de schermen gaan mee naar boven, de lichten en airco gaan naar een bepaalde stand, de achtergrond en muziek passen zich automatisch aan, de agenda en taken worden opgeladen op het scherm aan de hand van een integratie met je werkagenda,…

De mogelijkheden zijn talrijk wat maakt dat we het effectieve stageproject kunnen afstemmen op jouw persoonlijke interesses.

Een aantal andere uitbreidingen :
- Een lampje dat aangeeft of de focus booth bezet is.
- De lichten en schermen gaan automatisch aan van zodra er een externe bezoeker over de vloer gaat komen, wat je via API’s kan binnenhalen uit de centrale agenda waarin dit ingepland wordt.
- Extra omgevingen toevoegen en animaties, rekening houdende met dat het 1 afbeelding zijn die over drie 77-inch schermen gespreid wordt.
- …

WAT IS JOUW RESULTAAT ?
Je helpt het Userfull-team aangenamer te kunnen werken in en met de leukste ruimte in het gebouw.
Hier kan je alvast een sneak peak werpen op onze focus booth : https://www.userfull.be/nl/nieuws/blog/en-ook-nog-een-grote-dankjewel-aan-bene-en-samsung-onze-partners-achter-de-schermen

Target profiles:
  In industries:
  • IT
  Required special knowledge:

  Duration: Te bepalen
  Paid: Nee
  Net wage: -
  Foreign: Nee
  Contact: Astrid Vervliet (Office Manager)
  Email: hr@userfull.be
  Tel: