Internships

Softwaremanagement en implementatie : AI-algoritme

Here you find the details for the internship named "Softwaremanagement en implementatie : AI-algoritme" in the company Userfull.

Details
Name: Softwaremanagement en implementatie : AI-algoritme
Company: Userfull
Description:

WAAROM DIT PROJECT ?
Userfull is de data-partner van een aantal klanten en deze zijn geïnteresseerd in het opzetten van lerende algoritmes die op basis van hun database. Zo willen ze bijvoorbeeld gerichte marketing kunnen sturen of voorspellen welke advertentie het meeste kans op ‘verkopen’ heeft – gegeven de informatie die van die surfer beschikbaar is.

WELKE ACTIVITEITEN ZAL JE KUNNEN UITVOEREN ?
Bij dit project:
- Ga je aan de slag met de bestaande data en ga je na of je een algoritme kan ontwikkelen dat je kan opzetten om voorspellingen in koopgedrag te maken op basis van de data.
- Detecteer je dat meer data binnenhalen – van bijvoorbeeld Facebook, offline touchpoints, surfgedrag op de website,… - nodig is ? Dan kan jij het binnenhalen van die informatie via de API’s zelf opzetten of laten opzetten door de collega’s van Userfull.
- Test je de oplossing en de voorspelbare kracht van het algoritme.

WAT IS JOUW RESULTAAT ?
Je ontwikkelt een erg sterke tool die bedrijven nieuwe inzichten geeft over hun marketingstrategie. Deze tool kan zeer actief gebruikt worden en zal een grote invloed hebben op meerdere bedrijven.

Target profiles:
  In industries:
  • IT
  Required special knowledge:

  Duration: Te bepalen
  Paid: Nee
  Net wage: -
  Foreign: Nee
  Contact: Astrid Vervliet (Office Manager)
  Email: hr@userfull.be
  Tel: