Internships

Applicatieontwikkeling: Webapplicatie ontwikkelen : Centraal rechtenbeheer van alle applicaties

Here you find the details for the internship named "Applicatieontwikkeling: Webapplicatie ontwikkelen : Centraal rechtenbeheer van alle applicaties" in the company Userfull.

Details
Name: Applicatieontwikkeling: Webapplicatie ontwikkelen : Centraal rechtenbeheer van alle applicaties
Company: Userfull
Description:

WAAROM DIT PROJECT ?
Enerzijds werken we met Office365 en anderzijds werken we met een hele hoop andere applicaties waarvoor we elke keer dat er iemand nieuw start, een gebruiker moeten aanmaken die bepaalde rechten heeft binnen bepaalde applicaties. Zo moet niet iedereen overal administrator-rechten hebben en zijn er verschillende rollen die van toepassing kunnen zijn.

WELKE ACTIVITEITEN ZAL JE KUNNEN UITVOEREN ?
Jouw opdracht bestaat eruit een webapplicatie te ontwikkelen waarin de gebruiker een account voor iemand nieuw 1 keer hoeft aan te maken, de rechten juist moet aanduiden en dat achterliggend (wat jij dan programmeert) de rechten naar de applicaties op de juiste manier pusht – indien de API van de applicatie dit toelaat uiteraard. Je kijkt niet enkel naar de huidige werking, maar voorziet ook dat het in de toekomst makkelijk is om nieuwe applicaties toe te voegen aan het platform dat jij ontwikkeld hebt.

WAT IS JOUW RESULTAAT ?
Je levert een winstgevende tool op die de werking van onze organisatie optimaliseert en ons heel wat tijd zal besparen bij de verwelkoming van elke nieuwe collega of aanpassingen van rollen in het huidige team.

Target profiles:
  In industries:
  • IT
  Required special knowledge:

  Duration: Te bepalen
  Paid: Nee
  Net wage: -
  Foreign: Nee
  Contact: Astrid Vervliet (Office Manager)
  Email: hr@userfull.be
  Tel: