Internships

React (Golang) Developer voor AI bedrijf

Here you find the details for the internship named "React (Golang) Developer voor AI bedrijf" in the company UUG.AI.

Details
Name: React (Golang) Developer voor AI bedrijf
Company: UUG.AI
Description:

Tijdens jouw stage wordt je ondergedompeld in de wereld van camera's, video analytics, machine learning, AI, applicaties en nog veel meer. Nog nooit eerder was machine learning en AI zo actueel als vandaag, en daar maakt UUG.AI graag deel van uit.

Voor deze stage zijn wij opzoek naar iemand met ervaring als web developer of full-stack developer, waarbij we samen (maar jij de lead neemt) een admin panel maken om een unieke ervaring te creëren voor onze klanten. Binnen UUG.AI werken we aan verschillende producten waarbij Kerberos.io centraal staat. Met behulp van Kerberos.io kunnen onze klanten grote camera netwerken opzetten (duizenden cameras) en hun machine learning modellen hieraan koppelen. Om een goed overzicht te behouden over onze klanten, hun camera's, licentie, alerts, enzoverder, hebben wij een grote nood aan een centrale user interface die een globaal overzicht geeft.

Omschrijving van de stage

Je leert hoe IP cameras, IP camera netwerken, en video/audio protocollen werken.
Afhankelijk van je profiel maak je gebruik van het web framework (React) en back-end framework Golang om het admin paneel uit te werken.
Je wordt ondersteund bij het bouwen van je admin paneel en wordt meegenomen in een sprint planning waarbij jouw werk centraal staat.
Je leert over continuous integration en continuous deployment, waarbij elke aanpassing (commit) onmiddelijk wordt gelanceerd op onze staging/productie omgeving.
Je werkt zelfstandig en krijgt de vrijheid om je eigen ideen uit te werken, we vinden het belangrijk dat het "jouw" projects is, en dat jij kan beslissen waar nodig.
Technologieën

React
Golang
Kubernetes
Docker
Gitlab/GitHub
Who are we looking for?
Je bent creatief, nieuwsgierig, zelfstanding en communicatief sterk. Binnen UUG.AI gebruiken wij cutting-edge technologieen, en hanteren wij een micro service architectuur waardoor we een brede waaier aan technologien kunnen ondersteunen. Je staat open voor nieuwe ideeen, brengt nieuwe inzichten en creert een positieve feedback loop. Wees jezelf en authentiek, someone else is already taken! ;)

What we offer
Binnen UUG.AI accepteren we je zoals je bent, en zorgen we ervoor dat je je goed voelt door de dingen te doen die je wilt. Op ons kantoor in Gent geven we je een project op maat, en injecteren we jouw creativiteit om een succesvol project uit te werken op een gestructureerde manier (Kanban, Agile/Sprint planning).

Je krijgt een uitdagende project
Elke vrijdag doe je wat jij wilt, een side-project, een nieuwe technologie.
We werken samen aan een team-project, brainstormen over de machine learning modellen van morgen.
Occasioneel gaan we samen iets gaan eten.
We spelen af en toe FIFA, Halo of andere games op onze video wall (100inch).
Gratis koffie, water, fruit.
Een Macbook Pro om te gebruiken tijdens jouw stage.
Apply to this offer right now!

Target profiles:
  • Engineering Technology - IT (Industrieel Ingenieur)
  • Engineering Technology - Electronics (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Technologie
Required special knowledge:

Duration: 3-6maanden
Paid: Nee
Net wage: -
Foreign: Nee
Contact: Cedric Verstraeten (Founder)
Email: cverstraeten@uug.ai
Tel: