Internships

Stagiair werfleider distributie

Here you find the details for the internship named "Stagiair werfleider distributie" in the company Litran.

Details
Name: Stagiair werfleider distributie
Company: Litran
Description:

Over de functie

Als stagiair word je onder de vleugels genomen van een ervaren werfleider waarvan volgende onderdelen deel uit maken van zijn functie:

Project in voorbereiding: Als werfleider neem je het bestek van het project en maak je een voorlopige planning op. Je bent verantwoordelijk voor de praktische organisatie van de werf waarbij je de opstartvergadering bijwoont waarin de details van het bestek worden besproken samen met de werkvoorbereider en de projectleider. Je maakt een workforce planning op in samenspraak met de projectleider.

 Project in uitvoering: Organisatie van toolboxmeetings, dagdagelijks aansturen van verschillende ploegen en onderaannemers zitten in het takenpakket als werfleider. Daarbij voor je ook kwaliteitscontroles uit, neem je de nodige interventies en ben je het eerste aanspreekpunt zowel intern als extern. Je volgt en bewaakt de opgemaakte planning waarbij je de meetstaten controleert, opvolgt en bewaakt. Naast je voorbeeldfunctie op vlak van veiligheid motiveer en engageer je onze medewerkers.

Administratie gedurende het project: Aanvragen van vergunningen voor de opstart van de werf, opvragen en raadplegen van klip en klimplannen en het bijwerken van het digitaal projectdossier zitten in jouw takenpakket. Verder registreer je alle gepresteerde uren of afwezigheden van de arbeiders en maak je bij het einde van het project een as-built dossier op.

Brochure: Download
Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
  • Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Construction
Required special knowledge:

Over jezelf

Je bent student in een bouwkundige of elektromechanische richting

Proactiviteit, resultaatgerichtheid en je oog voor kwaliteit typeren jou.

Je bent communicatief sterk en in staat om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden.

Verder ben je communicatie- en contactvaardig in het Nederlands en Frans/Engels


Ons aanbod

Een unieke blik achter de schermen van onze werven en je krijgt een duidelijk zicht op het takenpakket van een werkvoorbereider binnen een toonaangevend bedrijf op vlak van energietransitie.

Naast werkmateriaal zoals een laptop en PBM’s dompelen we je mee onder in onze bedrijfscultuur en laten je proeven van het werkveld in een gecontroleerde omgeving. Mogelijke teamactiviteiten en de leuke sfeer onder de collega’s zijn een bijkomende troef van je stage.

Duration: volledige stageperiode
Paid: Nee
Net wage: -
Foreign: Nee
Contact: Joke Bijls (Recruiter)
Email: recruitment@litran.be
Tel: +32 9 371 71 71