Internships

Stagiair werkvoorbereider Distributie

Here you find the details for the internship named "Stagiair werkvoorbereider Distributie" in the company Litran.

Details
Name: Stagiair werkvoorbereider Distributie
Company: Litran
Description:

Over de functie

Als stagiair word je onder de vleugels genomen van een ervaren werfleider waarvan volgende onderdelen deel uit maken van de functie:

Projectvoorbereiding: Als projectvoorbereidingsexpert analyseer en vertaal je aanbestedingsdossiers naar uitvoeringsplannen. Jouw adviserende rol bij interne opstartvergaderingen en plaatsbezoeken draagt bij aan een vlotte projectstart. Je levert aangepaste werktekeningen, maak stuklijsten, technische fiches en ondersteun bij het opstellen van kwaliteits- en signalisatieplannen. Jouw onderhandelingsvaardigheden komen van pas bij het bestellen van materialen tegen correcte prijzen, en je draag bij aan de risicoanalyse met relevante indicatoren.

Projectopvolging: In projectopvolging bied je dagelijkse ondersteuning aan de werfleider, verzamel de benodigde informatie voor het As-built dossier en neem actief deel aan werfvergaderingen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten ook het nauwlettend volgen van bestellingen en leveringen, waarbij je direct anticipeer op tekorten of foutieve leveringen.

Afsluit van het project: Je ondersteunt bij het samenstellen en opleveren van het As-built dossier, waarbij je de tijdens het project verzamelde informatie verwerkt in overleg met de werfleider.

Brochure: Download
Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
  • Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Construction
Required special knowledge:

Over jezelf
Voor de stage vacature van werkvoorbereider binnen onze afdeling Distributie heb je naast jouw affiniteit/interesse in de sector van kabels en leidingen in het bezit van de volgende kwaliteiten:
• je bent student in een bouwkundige of elektromechanische richting;
• proactiviteit, resultaatgerichtheid en je oog voor kwaliteit typeren jou;
• je bent communicatief sterk en in staat om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden;
• verder ben je communicatie- en contactvaardig in het Nederlands en Frans/Engels.

Ons aanbod
Een unieke blik achter de schermen van onze werven en je krijgt een duidelijk zicht op het takenpakket van een werkvoorbereider binnen een toonaangevend bedrijf op vlak van energietransitie.
Naast werkmateriaal zoals een laptop en PBM’s dompelen we je mee onder in onze bedrijfscultuur en laten je proeven van het werkveld in een gecontroleerde omgeving. Mogelijke teamactiviteiten en de leuke sfeer onder de collega’s zijn een bijkomende troef van je stage.

Duration: duurtijd stageperiode
Paid: Nee
Net wage: -
Foreign: Nee
Contact: Joke Bijls (Recruiter)
Email: recruitment@litran.be
Tel: +32 9 371 71 71