Internships

Stagiair werkvoorbereider Elektromechanica

Here you find the details for the internship named "Stagiair werkvoorbereider Elektromechanica" in the company Litran.

Details
Name: Stagiair werkvoorbereider Elektromechanica
Company: Litran
Description:

Over de functie
Als stagiair word je onder de vleugels genomen van een ervaren werkvoorbereider binnen deze divisie maken volgende onderdelen deel uit van je takenpakket:

Projectvoorbereiding: Analyse van het aanbestedingsdossier en deze vertalen naar een juist uitvoeringsplan. Bijwonen van de interne opstartvergadering en het uitvoeren van een plaatsbezoek samen met de werfleider/projectleider. Aanleveren of aanpassingen maken aan werktekeningen, opmaak van een stuklijst en het uitwerken van technische fiches, ondersteuning bieden aan het projectteam bij de opstelling van kwaliteits-, signalisatieplannen en bouwplaats inrichting. Ook heb je contact met diverse leveranciers om een correcte prijszetting te bespreken en materialen te bestellen. Het opmaken en uitwerken van de risicoanalyse behoort verder tot een van jouw hoofdtaken.

Projectopvolging: ondersteuning bieden aan de werfleider tijdens de dagelijkse uitvoering van de projecten en verzamelen van de nodige informatie ter aanvulling van het As-Built dossier. Opvolgen van bestellingen/leveringen en bijwonen van werfvergaderingen.

Project afsluit: Opmaken en afleveren van het volledig As-Built dossier in samenspraak met de werfleider

Brochure: Download
Target profiles:
  • Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
  • Engineering Technology - Construction (Civil Engineering) (Industrieel Ingenieur)
In industries:
  • Energie
  • Construction
Required special knowledge:

Over jezelf
Voor de stagevacature van werkvoorbereider Elektromechanica heb je naast affiniteit/interesse in de sector van kabels en leidingen in het bezit van volgende kwaliteiten:
• je bent student in een elektromechanische of bouwkunde richting;
• projectvoorbereiding en projectopvolging integreren je;
• verder ben je communicatie- en contactvaardig in het Nederlands en Frans/Engels.

Ons aanbod
Een unieke blik achter de schermen van onze werven en je krijgt een duidelijk zicht op het takenpakket van een werkvoorbereider binnen een toonaangevend bedrijf op vlak van energietransitie.
Naast werkmateriaal zoals een laptop en PBM’s dompelen we je mee onder in onze bedrijfscultuur en laten je proeven van het werkveld in een gecontroleerde omgeving. Mogelijke teamactiviteiten en de leuke sfeer onder de collega’s zijn een bijkomende troef van je stage.

Duration: duurtijd stageperiode
Paid: Nee
Net wage: -
Foreign: Nee
Contact: Joke Bijls (Recruiter)
Email: recruitment@litran.be
Tel: +32 9 371 71 71