Algemene informatie

Uit VTK Wiki

(Doorverwezen vanaf VTK Wiki:Info)
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste student,

Welkom op de studiehulp wiki. Dit is (samen met het forum) dé plek waar je slaagkansen aanzienlijk vergroot worden.

Inhoud

Onstaan

Aangezien de oude studiehulp site onbruikbaar geworden was omdat deze maar door enkele gebruikers (die ondertussen al lang afgestudeerd zijn) onderhouden werd, was er nood aan een nieuw iniatief. Enkele jaren lang werd er nagedacht en gespeculeerd wat de beste oplossing zou zijn, en hoe we de studenten burgerlijk ingenieur(-architect) het beste konden dienen. Na enkele brainstormsessies werd gekozen voor een wiki waar je nu het resultaat van bewondert.

Content

Zoals je kan zien staat er nog niet zoveel inhoud op de wiki, en we vragen dan ook aan al onze studenten om er nuttige informatie op te plaatsen om je collega's te helpen. Heb je toevallig een samenvatting van Analyse gemaakt die je wil delen? Je kan een bestand uploaden op de pagina van een vak.

Indien er nog geen omschrijving is voor een vak dat jij volgt, vragen we je om een kleine beschrijving in te typen. Hoe het examen eruit ziet, welke lessen je best skipt of welke net niet, deel het met je medestudenten!!

Doel

Het doel van deze studiehulp wiki is natuurlijk om de studenten te helpen met hun studies. De richting burgerlijk ingenier(-architect) is niet de makkelijkste en eist de nodige inzet. Maar je staat er niet alleen voor! Iedereen kan wel een beetje hulp gebruiken en daarvoor bestaat deze wiki. Het is altijd aangenaam om je antwoorden te kunnen controleren aan de hand van oplossingen, formularia te kunnen downloaden en te weten hoe een examen er ongeveer uitziet, am I right?

Academisch Minimum

Deze studiehulp pagina is een vervanging van het academisch minimum. Voor het geval je nog nooit van deze term gehoord hebt, het is een collectie examenvragen van de vorige jaren, zodat je kan verwachten hoe het examen eruit ziet en je er gericht op kan voorbereiden. De papieren academische minima die je bij de VTK cursusdienst kon bestellen op papier kan je hier in .pdf vinden. Als je toch nog een papieren versie wil om te kunnen volkladden met juiste antwoorden, dan moet je cursus maar een mailtje sturen.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Hulpmiddelen
Navigatie