Advertorials

Pieter Hauttekeete

[javascript protected email address]

Pieter Hauttekeete - Accenture

Published in 't Civielke #0

3 jaar geleden was ik, net zoals jullie, mijn eerste pogingen aan het wagen om tussen alle rekruteringsinfo, bedrijfsevents en vele voorstellingsmails door een juiste keuze voor mijn toekomstige job te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker om dat alles te combineren met optimaal genieten van het laatste studentenjaar & een thesis afwerken … Mooie tijden!

De voorbije 3 jaren zijn echter voorbij gevlogen en ik heb me allesbehalve minder geamuseerd na het dichtgooien van de Plateaudeuren! Hoe? Door een job te vinden die echt aansluit bij wat je wil en eentje die je ook de nodige fun bezorgt!
Want mijn aandacht werd getrokken door Accenture. Veel terugkerende gezichten op events die je gemotiveerd en enthousiast vertelden over hun job, mensen die er ook echt staan als een team met een passie voor hun job. Diezelfde mensen zijn nu stuk voor stuk top collega’s en zelfs vrienden geworden!

Mijn carrière bij Accenture is ook heel gevarieerd (projectwerk) en zorgt voor meer dan genoeg uitdaging. Het internationale karakter is ook zeker en vast een enorm pluspunt: werken met interessante bedrijven, samenwerken met experten vanuit heel de wereld & de mogelijkheid om zelf een stukje van de wereld te verkennen.
Als afgestudeerd ingenieur in de Werktuigkunde-elektrotechniek krijg ik vaak de vraag: ‘dus jij doet geen job in de sector waarvoor je echt gestudeerd hebt?’ Lastige vraag, maar ik heb een eenvoudig antwoord. Ik zocht een uitdagende en gevarieerde job, die me iets nieuws bijbrengt iedere dag & er voor zorgt dat ik elk moment voor meer dan 100% wil voor gaan. Dit heb ik gevonden bij Accenture. En alle background die ik heb opgedaan als burgerlijk ingenieur zijn enkel een plus, want probeer maar eens uit te leggen aan een econoom dat er een verschil is tussen stoom op verschillende drukken!

Wil je meer over Accenture weten? Aarzel niet mij te contacteren via pieter.hauttekeete@accenture.com, kom naar onze rekruteringsevents of bezoek www.experience.accenture.be

Accenture

More information