Companies

Attentia

Attentia

https://www.attentia.be

Bij Attentia koppelen we HR-advies aan Well-being, bescherming en preventie op het werk. Hierbij kiezen we bewust voor een positieve aanpak.
Inzet wordt beloond: niet alleen met een aantrekkelijk loon, maar ook met een schouderklopje of een complimentje. Want dat schept voldoening. En voldoening haalt het beste in iedere werknemer naar boven. Ruim 650 medewerkers kunnen hierover meespreken. In onze 40 kantoren over heel België werkt iedereen met aanstekelijk enthousiasme.

Een gezonde manier van werken

Dat is al een uitdaging op zich. Toch is het één die we elke dag aangaan. Net zoals klanttevredenheid. Hiervan getuigt ons IT-platform, DOTS: een systeem waarbij we de puntjes op de i willen zetten om HR op een perfecte manier te combineren met Well-being.

Dat is wellicht 1 van de redenen waardoor wij al verschillende jaren op rij de prestigieuze HR Excellence Award hebben gewonnen.

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging?

Data

Active in Andere
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Fire Safety Engineering Engineering Technology - IT (Industrieel Ingenieur)
Career site https://challengingcareer.be/jobs/
Employees worldwide/Belgium 650/650
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (1) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2020-097: Attentia: PO-002021

Sluisweg 1
9000 Gent

Contact

Saskia Vermeiren
Recruitment Manager

[javascript protected email address]