Companies

Codifly

Codifly

https://codifly.be/

Codifly is een scale-up uit Aalst gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software-oplossingen. Gedreven door ons enthousiasme sleutelen we met ons 20-koppig team aan de digitale wereld van morgen. Met onze expertise in moderne technologieën zorgen we voor hoog kwalitatieve en innovatieve webapplicaties, mobiele applicaties en IoT-oplossingen.

"Improve the connected world, together" met deze mindset bouwen wij dagelijks, in nauwgezette samenwerking mee aan het succes van onze klanten. Het is dan ook met de meeste voldoening dat we naar onze 100 afgelopen projecten terugkijken. Door onze flexibele aanpak mogen we enkele start-ups, scale-ups maar ook gevestigde waarden tot ons klantenbestand rekenen.

Als innovatief bedrijf gelooft Codifly sterk in het web en het “Internet of Things” en zijn er vast van overtuigd dat de technologische evolutie hier nog maar net begonnen is. Let's design, develop, disrupt & scale.

Data

Active in
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology Computer Science Engineering Technology - IT (Industrieel Ingenieur)
Career site https://codifly.be/careers
Employees worldwide/Belgium 25/20
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (1) See all jobs
Internships (1) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

2021-128: Codifly

Schaapschuur 1
1790 Affligem

Contact

HR Department


[javascript protected email address]