Companies

Cargo Vélo

Cargo Vélo

http://www.cargovelo.be/

Cargo Vélo is dé Gentse all-round fietskoerierdienst. Onder het motto 'alles op de vélo' wil Cargo Vélo een logisch en flexibel alternatief bieden voor gemotoriseerd transport binnen de stad.

Cargo Vélo werd opgericht in 2012 vanuit een passie voor fietsen en bekommernissen over het leefmilieu. In de afgelopen jaren kende Cargo Vélo een organische groei tot een dynamisch, flexibel en rendabel bedrijfje dat no-nonsense, klantvriendelijkheid, kwaliteit en vlotte communicatie hoog in het vaandel draagt.

Cargo Vélo is voor vele klanten hun vaste partner voor transporten groot en klein binnen Gent en randgemeenten en biedt de snelste en meest flexibele manier om iets binnen de stad te transporteren. Geen last van files, wegenwerken, parkeerproblemen, autovrije zones, ...

2017 wordt het jaar waarin Cargo Vélo een stapje verder gaat. Onze ambitie om gezond verder te groeien in een wervelende markt van duurzame logistiek gaat gepaard met de inzet op structurele samenwerkingen met logistieke partners en op een doordachte ondersteuning door technologie en data.

Cargo Vélo is dus op zoek naar enkele getalenteerde en ambitieuze studenten die mee hun schouders onder dit project willen zetten, waarbij de feeling met onze missie belangrijk is.

Data

Active in Transport Distributie
Interested in
Career site http://www.cargovelo.be/
Employees worldwide/Belgium 10/10
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Cargo Vélo

Blekerijstraat 75
9000 Gent

Contact

Sander Vandenberghe


[javascript protected email address]