Companies

CloudPiling

CloudPiling

https://www.cloudpiling.com

Digitalisering binnenbrengen in de bouwsector is een must. En laat dat net zijn wat softwarebedrijf CloudPiling doet met een tool die repetitieve (reken)processen automatiseert. Zo krijgen ingenieurs en bedrijven terug tijd om analyses te maken en innovatieve vraagstukken te bestuderen. Kortom er is terug vrijheid om te focussen op waar je echt het verschil kan maken.
CloudPiling laat ingenieurs en bedrijven toe dubbel te besparen: op tijd, omdat in een minimum van tijd verschillende alternatieven berekend worden, en op materiaal, omdat de bouwkosten geoptimaliseerd worden.

Met deze wereldwijd allereerste SaaS-webapplicatie voor de nichemarkt van diepfundeerders en geotechnische studiebureaus trekken de founders Thomas Zwaenepoel en Michelle Vanhove radicaal de kaart van digitalisering. Deze professionele én privépartners startten CloudPiling in mei 2020 op aan de spreekwoordelijke keukentafel, maar intussen werkt het bedrijf vanuit een gloednieuw kantoor, gesteund door vijf medewerkers.

Data

Active in Artificial Intelligence Construction
Interested in Burgerlijk Ingenieur - Computer Science Engineering Burgerlijk Ingenieur - Communication and information Technology Burgerlijk Ingenieur - Construction (Civil Engineering)
Career site https://www.cloudpiling.com/bedrijf#jobs
Employees worldwide/Belgium 5/5
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (2) See all jobs
Internships (2) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

CloudPiling

Bruggesteenweg 311A
8830 Hooglede

Contact

Michelle Vanhove
Founder

[javascript protected email address]
+32 50 96 19 19