Companies

Deba NV

Deba NV

http://het-veer.be

Deba is een installateur van middenspanningsborden. De installatie, de uitbreiding, de aanpassingen, of zelfs de renovatie van bestaande opstellingen, vormen nog steeds de kernactiviteiten van het bedrijf. Als geen ander heeft Deba met tientallen jaren ervaring een schat aan knowhow & expertise opgebouwd. We slagen erin dat te vertalen bij elke dienst die we leveren: onze passie stelt ons in staat om sneller, veiliger en efficiënter middenspanningscabines te installeren.
Door de jaren heen heeft Deba niet enkel de installatie, maar ook het productieproces van middenspanningscomponenten op zich genomen (Mevoco), het ontwerp en de productie van de borden (SGC – SwitchGear Company), de distributietransformatoren (Cotrabel), en zelfs de productie van de betonnen cabines waarin het schakelmateriaal zich bevindt (CDC – Cabines de Ciney). In 2010 is elk bedrijf zich autonoom gaan profileren. Zo kon Deba zich weer uitsluitend toeleggen op haar core business: de installatie van middenspanningsborden.
Onder de groep Het Veer maakt Deba dus deel uit van een verticaal geïntegreerde structuur: door elk element van het middenspanningsproces van nabij te beheersen, kan in elk stadium veiligheid en kwaliteit worden gegarandeerd.

Data

Active in Energie Elektronica R & D
Interested in
Career site http://www.het-veer.be/vacatures/
Employees worldwide/Belgium 130/130
Revenue worldwide/Belgium 12 million/12 million
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

LocationMoorstraat 24
9850 Nevele