Companies

Inverto NV

Inverto NV

http://www.inverto.be/

Inverto

Als spin-off van de Universiteit Gent heeft Inverto inmiddels 30 jaar ervaring in elektronica en productontwikkeling opgebouwd.

Door zijn rijke geschiedenis heeft Inverto een omvangrijke kennis en expertise op het gebied van draadloze energieoverdracht, vermogenselektronica, motortechnologie en lighting electronics in huis. Vandaag staat Inverto gekend voor zijn state-of-the-art oplossingen voor draadloze energieoverdracht toepassingen en profileert Inverto zich wereldwijd in de markt als innovatief technologiebedrijf. Inverto speelt dagelijks in op vraag van klanten in voornoemde domeinen.

De R & D-eenheid is gevestigd in Evergem (nabij Gent). De productie wordt georganiseerd in de eigen vestigingen in Slowakije en Hongarije, waar Inverto ondersteund wordt door een uitgebreid netwerk van toeleveranciers.

Om ons team te versterken zoekt Inverto gemotiveerde Hardware en Software Ingenieurs die dromen van de technologie van morgen.

Ben jij een teamplayer met een positieve ingesteldheid en wil jij meebouwen aan een bedrijf waar technologische uitdagingen centraal staan ?

Stuur dan uw CV met motivatiebrief naar jobs@inverto.be of overhandig deze persoonlijk tijdens de Jobfair !

Data

Active in Technologie Elektronica R & D
Interested in
Career site http://www.inverto.be/career/
Employees worldwide/Belgium 20/16
Revenue worldwide/Belgium 0/0
Key partner No

Openings

Jobs (0) See all jobs
Internships (0) See all internships
Student Jobs (0) See all student jobs
Advertorials (0) See all advertorials

Location

Inverto

Jacques Parijslaan 8
9940 Evergem

Contact

Isabelle Van der Plaetsen
Communication Coördinator

[javascript protected email address]
+32 9 385 84 55